Ammattiloukkaantujat

22

Joulukalenteri 2011

Solvaukset ja loukkaantumiset ovat jatkuneet muuttumattomina siitä lähtien, kun maailma oli nuori ja Jeesus ratsasteli dinosauruksella ympäri Galileaa.

Viime kuukausina James Hirvisaari on loukannut hyvää makua, älyä ja lakia. Samoin Jussi Halla-aho, joka puolestaan loukkaantui, kun arveli valokuviaan vääristellyn.

Mika Niikko on ymmärtänyt olla loukkaamatta lakia, vaikka ehdotti sitä. Pentti Oinonen ja Teuvo Hakkarainen loukkasivat itseään ja äänestäjiään.

Juonenkäänteet ovat niin vikkeliä, että rahvas ei aina itsekään tiedä, mitä pitäisi tehdä, kun kansanedustaja on ensin solvannut hävyttömästi todellisia ja kuviteltuja vastustajiaan ja hetkeä myöhemmin jo itse loukkaantunut saamastaan todellisesta tai kuvitellusta palautteesta. Ja taas tulee täyslaidallinen itse aiheutettua kiihkoa. Vihapuhekin on melko mieto ja tylsämielinen ilmaus tälle kaiken läpitunkevalle ilkeydelle – jota kaikista puolueista harrastaa juuri se, joka väittää edustavansa aidointa suomalaisuutta.

Ei ihme, että sarjakuvataiteilija Ville Ranta päätti piirtää kuvan aiheesta. Paperille pääsi raivopäinen persulauma, joka on olemassa vain kylvääkseen ihmisvihaa.

Piirros osui täsmälleen keskelle kivuliasta totuutta, sillä naisia, ulkomaalaisia ja homoseksuaaleja vainoava eduskuntaryhmä loukkaantui reflektiostaan kuolettavasti.

Harrastajanekromantti Mika Niikko ei suostunut sietämään loukkausta, vaan päätti laatia kantelun Julkisen sanan neuvostolle, joka siis on median itsesääntelyelin. Tämän median, joka niin armottomasti vainoaa juuri Perussuomalaisia ja etenkin puolueen hullusiipeä.

Se, että media on aina ollut suoraan sanottuna vittumainen kaikkia poliitikkoja kohtaan kaikissa puolueissa, ei ole käynyt vainoharhaisten jytkyedustajien mielessäkään.

Ikävä kyllä hulluus vetää puoleensa. Toimittajalle helpoin jutunaihe on erikoinen ihminen, jolla on erikoisia mielipiteitä. Ja kas, siinä mielessä Perussuomalaisten eduskuntaryhmä on journalismin musta aukko: sen hulluus on supermassiivista, ja jokainen siitä tehty juttu – kuten tämä blogimerkintä – vain paisuttaa hulluutta. Foliopipopäät saavat itseään koskevista artikkeleista vahvistusta uskolleen.  Ja taas Aatos Erkko on stalinistinen reptiliaani, joka toteuttaa Bilderberg-ryhmän salaista agendaa romuttaa Suomi tuomalla maahan ehkä jopa tuhat pakolaista.

Typerän loukkaantumiskierteen yllättävin ja toimivin katkaisuyritys nähtiin, kun pahin vihanlietsoja kokeili Facebookissa sarkasmia. Valitettavasti kyseessä on Suomi. Tämäntapaiset sivallukset ymmärretään puolin ja toisin joko ylimielisenä ilkeilynä tai kirjaimellisena totena.

Ja se on todellinen harmi, sillä Halla-ahon vastaus oli oikeasti hiton näppärä. Väittelyilmapiiri olisi parempi, elleivät osapuolet niin sinnikkäästi haluaisi loukkaantua jokaisesta välimerkistä.

Siksi ojennettakoon käsi. Hyvän yhteistyöhalun, joulurauhan ja sillanrakentamisen merkeissä Kaasuputki-blogi tarjoaa Hommaforumille liudan valmiita uutisnostoja kulttuurien yhteentörmäyksestä ja maahanmuuton varjopuolista. Näistä kelpaa väitellä monta viikkoa:

Ota osaa keskusteluun

4 kommenttia

 1. Viimeinen kappale ja ”sillanrakentamis” linkit pilaavat muuten hyvän artikkelin. Artikkeli on muuten hyvin kirjoitettu, mutta loppu suorastaan tihkuu ”minä olen parempi kuin ne” henkeä, joka herättää lähinnä vastenmielisyyttä kirjoitusta kohtaan. Kirjoituksen alkupuolella tarkastellaan osuvasti perussuomalaisten suhdetta julkisuuteen. Lopussa kuitenkin kirjoittaja tuntuu purkavan omaa loukkaantumistaan hommafoorumia kohtaan esittämällä lapsellisesti keksittyjä ehdotuksia uutisnostoiksi ja hommafoorumin näkökulmiksi uutisiin. (Kirjoittajalle vinkkinä: hommafoorumin propellihattuheppujen puolesta ei tuolla tavalla tarvitse keksiä mitään ja totuus (mitä k.o. foorumilla on) on tarua ihmeellisempää joissain tapauksissa.)

  ”Onko koskaan kerrottu uutista, jossa suomalainen lainkuuliainen kansalainen ajaa ulkomaalaisten rikollisten yli? Aivan, miksiköhän ei?”

  Olisiko siksi että journalisteilla on yleisesti ottaen tietyt journalistiset vaatimukset että tapahtuma on uutisen arvoinen.

 2. Tämäkin blogi osoittaa kuinka huonosti vasureilla ja vihernisteillä asiat on. Ettekö te keksi muuta kuin Persuille vittuilua? Esimerkiksi vaikka sitä kuinka Paavo ”käännän takkini” Arhinmäki on muuttanut kantojaan vaali mainnonan alkamisesta saakka. Ainiin, se on teidän omaa väkeä, eihän sitä sovi mollata, ”kaikki mitä Paavo tekee on järkevää”. Tämä osoittaa kuinka lampaita ja auktoriteetti uskosia te vasemmistoliittolaiset ootte. Todisteenahan tästäKIN on kun erotitte 2 puolueen jäsentä, jotka olivat OMAA mieltä ja ilmaisivat oman mielipiteen. Ai, mikä puoluekuri, no kommunistithan tarvitsevat tämmöistä, eihän ne muuten pysty ajattelemaan.

  Ja sitä paitsi, puoluekuri on Perustuslain vastainen järjestelmä, jota Vasemmistoliitossakin rikotaan kovasti. Ei jumalauta teidän kanssa, onneksi teitä ei ole enempää.

  PS. Enkä ole PerSujen kannattaja vaan Muutos 2011. Tuossa yksi toimittajakin sanoi että Muutos 2011:ssa on yksi todella huono puoli, sen ajamat asiat ovat liian viisaita ja älykkäitä, jotta tyhmä kansa sitä äänestäisi. Vasemmistoliitoltaha ei sovi odottaa mitään, mikä lisäisi kansanvaltaa…Suora demokratia yms. (tämä viesti ei tosin sitä todista)

 3. Vasemmistoliitto on matkalla historian roskakoriin ja tämä degeneroitunut blogi on hyvä todiste siitä. Good night commies.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *