Espoolainen perheenisä

Kun espoolainen perheenisä surmaa entisen naisystävänsä ja muutamia sivullisia, se ei ole maahanmuuttokysymys. Se on vitun kammottava tragedia, jossa ei kukaan ole voittaja tai edes oikeassa.

Ampuja oli asunut Suomessa vuodesta 1990. Hän oli enemmän suomalainen kuin moni suomensisulainen. Suomalaiseen tapaan hän ratkaisi parisuhdeongelmansa väkivallalla. Kysymys kuuluu enää: mitä ihmettä Astrid Thorsilla edes voisi olla tekemistä tämän asian kanssa?

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

  1. Todella kamala tapahtuma. Poliisijohtaja Paatero kommentoi asiallisesti mielenterveyspalveluiden puolesta. Hän varmasti tietää minkälainen tausta tällaisissa tapauksissa yleensä on.
    En ole itse viitsinyt avata tapahtumaa käsitteleviä nettikeskusteluja. Tiedän, että ne pursuavat vihaa ja järjettömiä kommentteja tiettyjä ryhmiä kohtaan.

  2. Mitä selityksiä nyt löytyy sisäministeriltä? Montako näitä pitää vielä tapahtua ennenkuin hän herää.Ja muutkin eduskunnassa olevat, palkkoja kyllä itselle korotatte,mutta siihen se taitaa jäädäkin.

  3. Minäkin kuulin TV- ja radiouutisista, että rasistista vihaa lietsotaan täyttä häkää asian tiimoilta. Surettaa, ja mm. siksi on hyvä, että näinkin selvän kannanoton asiaan kirjoitit.
    (Voisitkohan kuitenkin jättää nuo v:t pois, kiitos.)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *