Grexit only?

bull

Kreikalla on ongelma. Sen työikäisestä väestöstä neljännes on työtä vailla ja loppujakin uhkaa kilometritehdas, jos ja kun vaatimus koko maan viidenkymmenen miljardin euron julkisen omaisuuden ulosmittaamisesta Wolfgang Schäublen luxemburgilaiselle pankkitilille toteutuu.

Syyllinen kreikkalaisten ahdinkoon tiedetään kuitenkin parhaiten Suomessa: Kreikan kansan laiskuus. Siinä missä jokainen suomalainen on tottunut pienestä pitäen hiihtämään 30-asteisessa pakkasessa susia karkuun ja hyökkäävää ryssää päin, ovat kreikkalaiset tyytyneet ainoastaan loikoilemaan leppoisilla lomasaarillaan odottamassa saksalaisten investointipankkien lainaeuroja, joita pankkiirit ovat itse väärentämäänsä kirjanpitoon luottaen avokätisesti jaelleet.

Ei kreikkalainen tiedä mitään kovasta elämästä. Mikäpä siellä on ollut oliivilehtojensa suojassa helleenien nauttia milloin korruptoituneen oligarkian, milloin sotilasjuntan tarjoamista hyvinvointivaltion kädenojennuksista. Kreikkalaisilla on ollut melkein terveydenhuoltopalvelutkin.

Kreikkalaista tehottomuutta kuvaa hyvin, että ne harvat, jotka yhä työssä käyvät, käyttävät työhönsä huomattavasti enemmän työtunteja kuin suomalaiset ja saksalaiset.

Iltapäivälehtien mukaan Kreikan täydellinen vastakohta ovat kovaa urakkaa paiskovat Jari ”Bull” Mentula ja Jare ”Cheek” Tiihonen. He ovat menestyjiä, jotka ovat omin kaksin käsineen rakentaneet huomattavat omaisuudet. Ilta-Sanomille Mentula tietää kertoa, että rahaa on mukana niin, ettei paskalle taivu. (Tosin housuun voi turahtaa.) Mentula onkin sopivasti paikan päällä Kreikassa, jossa hän voi näyttää vätysmäisille rantagigoloille työmiehen mallia.

Samaisille Ilta-Sanomille Bull on aiemmin antanut lausunnon, jonka mukaan hän ja Cheek todella ovat muutenkin samasta puusta veistetyt. Lahtelaisräppärin stadionkeikka Tampereen Ratinassa myytiin loppuun muutamassa minuutissa, mutta Mentula onnistui onneksi ostamaan itselleen tiketin tapahtumaan.

Bull onkin Cheek-fani, vaikkei välttämättä musiikin takia. Näin hän kertoo Iltikselle:

– Harvoin tulee enää levyjä ostettua, mutta Cheekin levyn ostin. Ihan vaan kantaakseni korteni kekoon, Bull paljastaa.

– Arvostan Cheekiä, ja nimenomaan hänen työntekoaan. Hän puhuu paljon mutta myös tekee paljon. Pyrin itsekin siihen, etten olisi pelkkä puheukko, vaan pyrin myös toteuttamaan asioita.

– Kyllä pelkkää puhetta tässä maailmassa riittää.

Mikäli Suomen kansa ja sitä edustavat kaksi iltapäivälehteä saisivat tahtonsa läpi, kreikkalaiset lopettaisivat lainojen anomisen ja ryhtyisivät tekemään oikeaa työtä esikuvinaan Bull ja Cheek.

Tällä hetkellä Kreikassa asuu noin 11 miljoonaa kansalaista. Eli jos reilut viitisen miljoonaa ryhtyisi esittämään rap-musiikkia kalliista autoista ja toiset viisi miljonaa vain paisuisivat muodottomiksi lihaspalloiksi ja ostaisivat ensiksi mainittujen autonmerkkiräppäreiden äänilevyjä, koko maan ongelmat olisivat ratkaistut.

Ota osaa keskusteluun

7 kommenttia

 1. Hyvä kirjoitus.

  Alkaa muuten vähitellen ärsyttää tuo myytti(?) Cheekin tekemästä ”kovasta työstä”. Ensinnäkin, mitä siitä on takeena? Cheekin oma sana että hän noussut kovalla työllä? Tuo kovalla työllä nouseminen, oli siinä sitten perää tai ei, kuulunee Cheekin huolella rakennettuun brändiin. Epäilemättä hän on sitkeästi tavoitellut tunnettuutta ja mainetta, keikkaillut paljon, halunnut palavasti sitä makeaa elämää mistä laulaa. Mies jolla oli suuri unelma, so. kalliit autot, paljon rahaa ja bimboja ympärillä, saavutti sen, suhdanteet kun nyt sattuivat olemaan oikeat. Mutta entä kaikki muut kovan työn tekijät, ne jotka oikeasti tekevät sitä puuduttavaa paskaa päivästä toiseen, ja ilman mitään glooriaa? Entä työttömät ja yksinäiset jotka joutuvat joka päivä taistelemaan itsekunniotuksensa säilyttämiseksi? Ja pitäisikö jotakuta siis arvostaa vain sen tähden että hän tekee kovasti työtä? Tekihän Hitlerkin kovasti työtä päästäkseen führeriksi, ja saavutti sen lopulta, oi sankaruutta, pitäisikö sen kunniaksi ostaa nyt Mein kampf, että kantaisi kortensa tuon työn sankarin kekoon, vaikkkakin näin jälkikäteen, hänen uljas projektinsahan toki meni myttyyn, mutta kova oli työ….

  1. Rap oli alkuaan kovien katujen kapinamusiikkia New Yorkista, mutta missä on Cheekin kapinallisuus ? Tyhjää uhoamista rahoilla, hienoilla autoilla ja niillä korneilla bimboilla. Cheek uppoaa niihin jotka eivät erota laatua keskinkertaisesta bling-blingistä… Ei pitäisi päästää moista stadioneille kukkoilemaan, yleensähän niillä esiintyvät ne joilla on rokkia musiikissaankin eikä pelkästään suuria puheita ja leuhkimista.

   Cheekin tasoinen poppari ei tiedä kovasta työstä mitään, ne ovat eri miehiä työn sankarit kuin hyvällä tuurilla pinnalle päässeet jaritiihoset,eivätkä ne yleensä turhia kehu tekemisiään. Myös musiikin työmiehet.

   Suomessa on toki hyviäkin rappareita joiden musiikissa on kapinaa, joka on hyvän rapmusiikin suola.

 2. Cheek on noussut suosioon median kovalla työllä. Eiköhän Suomesta löydy paljonkin sellaisia muusikoita jotka tekevät kovasti työtä mutta joista harva on kuullut.

 3. Kovan työn tekijät ovat kuolleet ammattitauteihin. Kovan työn tekijät eivät koskaan rikastu, vaikka tekevät kuinka kovasti hautaan asti. Kovan työntekijä häpeää tilaansa, ei rehvastele pitkin lehtiä. Kovan työntekijää ei tunne tai näe kukaan. Hän on aina töissä

 4. Joo, oon kirjoittajan kanssa tasan samaa mieltä kaikesta. Ei kreikkalaisissa oo mitään vikaa tässä asiassa. Jos joku on nii tyhmä, että lainaa rahaa niin oma moka. Ja miksi edes maksaa edes takas pankeille, kun niil on kaikki maailman raha. Sitä paitsi puheet siitä, että Kreikassa olis korruptioo on NWO&USA klikin false flag operaatio. Ne sen kirjanpidon väärensi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *