Ota osaa keskusteluun

7 kommenttia

 1. Sä olet aika rohkea mies, kun omalla kuvallasi ja nimelläsi uskallat vetää näitä juttujasi. Minuakin kauhistuttaisi jo moinen provoaminen omilla kasvoilla, vaikka olen itse 100 kg taistelulajien harrastaja ja ”suomalaisvirolainen liikemies” -ja aktiivinen miesten (ja poikalasten) oikeuksien puolusta 😉

  Muutenkin täällä miesaktiivien taustalla on sellaista ”hameväkeä”, että kannattaisi hipin ottaa olutta nyt vähän vähemmän ja keskittyä kirjoittelemaan asioista, joista jotain ymmärtää.

  Onko sinulla esim lainkaan käsitystä kuinka monia miehiä Suomessa taistelee huoltajuuskiistahelveteissä suht raivona? Olen tavannut heistä ”muutamia”, ja heidän rinnallaan olet itse kyllä aivan täydellistä hameväkeä baskereinesi 😉

 2. Hyvä oluensekoittaja, ilman hymiöitä saattaisin tulkita viestisi uhkailuksi. Onneksi siinä on ne silmäniskut.

  Minuakin hirvittäisi provosoida ihmisiä, ellen luottaisi suomalaisten miesten kykyyn joko sivuuttaa provokaatiot olankohautuksella tai vastata argumentteihin sanallisilla vasta-argumenteilla. Eihän mies ole luonnostaan väkivaltainen, eihän?

  En pidä oluesta enkä juo sitä. Päähine on baretti.

 3. Vasemmistoliiton ja Vihreiden ympärillä on iso joukko miesaktivisteja, jotka pohtivat huomattavan paljon mm. miehen heikkoa asemaa huoltajuuskiistoissa. Punavihreissä miesliikkeen miehissä on kuitenkin (enimmäkseen, ei toki aina) se kaunis piirre, että he eivät näe joka kulman takana häijyjä feministejä leikkaamassa kiveksiä miesreppanoilta, vaan olettavat ongelmien olevan paljon syvemmällä yhteiskunnan rakenteissa, ”maan tavassa” ja yhtä paljon miehissä itsessään kuin konsanaan naisissa, jotka niitä miehiä tekevät.

  Itse olen aina huolissani odotuksista, joita miehille asetetaan: vaurastumisen, johtajuuden, fyysisen suorituskyvyn ja väkivaltaisuuden vaatimuksia, joita poikalapsille syydetään taaperoiästä asti. Tappeleva, väkivaltainen poika on ”normaali”, hän saa tunnustusta sekä toisilta pojilta että, kääntäen, huolestuneilta hoivaajiltaan.

  Ongelmaa en lähde ratkaisemaan ainakaan omalta osaltani siten, että vaatisin naisasialiikkeen erinomaisten saavutusten kumoamista tai omistaisin elämäni olkinukkefeministien haukkumiseen. Ja olen itse asiassa hyvin pahoillani siitä, että miesten ongelmien ratkaisussa on menty samaan suohon kuin maahanmuuttokritiikissä. Asialliset keskustelunavaukset peittyvät ultrakonservatiivien tai -libertaarien karjuntaan.

  Woman is the nigger of the World, todellakin.

 4. Jami Järvinen kirjoitti:
  ”Vasemmistoliiton ja Vihreiden ympärillä on iso joukko miesaktivisteja, jotka pohtivat huomattavan paljon mm. miehen heikkoa asemaa huoltajuuskiistoissa”

  – mutta mitä konkreettista he ovat tehneet tällä aihealueella, että muutoksia saataisiin aikaan?

  ”Ongelmaa en lähde ratkaisemaan ainakaan omalta osaltani siten, että vaatisin naisasialiikkeen erinomaisten saavutusten kumoamista”

  – mikä miesliikkeeseen kuuluva taho tällaisia vaatimuksia esittää ja missä muodossa? Ei kai tämä vain ole Jami sinun oma olkinukkesi?

  ”olen itse asiassa hyvin pahoillani siitä, että miesten ongelmien ratkaisussa on menty samaan suohon kuin maahanmuuttokritiikissä. Asialliset keskustelunavaukset peittyvät ultrakonservatiivien tai -libertaarien karjuntaan.”

  – jälleen kerran, mikä miesaktiivinen taho on mennyt tällaiseen suohon? Eikö asiallisia keskustelunavauksi Jami sinun mielestäsi todellakaan löydy Suomesta miesaktiivisten toimijatahojen suunnasta?

  Jos löydät jostakin järjestäytyneiden miesaktivistien kannanotoiksi jotain sellaista, jota pidät ”ultrakonservatiivisena tai -libertaarisena karjuntana”, niin olisitko hyvä ja linkkaisit johonkin tällaiseen.

  Jos voit jostain netin keskustelufoorumeilta löytää jonkinlaista miesaktiivista karjuntaa joiden yksittäisten ihmisten taholta, niin et kai samalla halua leimata koko järjestäytyneen miesaktivismin harjoittamista jotenkin epähedelmälliseksi toiminnaksi.

 5. Huh, olipa tosi käyttäjäystävälliset nettisivut;-P Sama blogialusta valittu ja tulos sitä tyyppiä, jota eri tule syvennyttyä tutkimaan. No eipä siellä minua varmaan kaivatakaan.
  Hyvää jatkoa! Blogissasi on asiasanat ja linkit kohdallaan, teksti nasevaa ja tiivistä asiaa.
  Olutliikemiehelle annamme nostamme lätsää ansioiden mukaan. Isoilla lihaksilla tekee vaikutuksen vissinsorttisiin miehiin. VR aikanaan kampanjoi tihutöitä vastaan mieshahmolla: 120 kg ruhoa ja 0,5 kg päätä.

 6. Siis miesaktiivien pahimmat räyhääjät löytyvät juuri vasemmiston ja vihreiden miehistä tunnetusti.

  Toisaalta tämä on täysin ymmärrettävää, sillä lähes jokaisessa miesten tasa-arvo ongelmassa on olemassa ”vastapuoli”, joka on niitä ongelmia aiheuttanut ja joka syöttää väärää tietoa mediaan ja politiikkaan.

  Katsokaa nyt vaikka tasa-arvoyksikköämme, jossa näitä ongelmia pitäisi pohtia ja jonka pitäisi näyttää tasa-arvosta esimerkkiä suomen kansalle ensimmäisenä -kaikki 16 jäsentä ovat feministisiä naisia.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *