Italian terrori-isku

Kirkkoko hampaaton?Tunnemme ilmauksen ”lyödä Raamatulla”. Italian etevä pääministeri Silvio Berlusconi on jälleen halunnut osoittaa, ettei hän ole aivan eilisen teeren poikia: häntä lyötiin kirkolla. Vaikka väkivalta ei ole ratkaisu ja Berlusconiakin olisi ollut suotavampaa huitaista kermakakulla (laktoositon), aivan täysin eivät kansalaiset yhdessäkään demokraattisessa länsimaassa kykene peittelemään vahingoniloaan.

Milanon tuomiokirkko, jonka pienoismallilla tunnettua mafiapäällikköäItalian pääministeriä paiskattiin, on hyvin pisteliäästi muotoiltu, joten jälki oli sen mukaista. Berlusconilta murtui uutisen mukaan nenä ja hampaita. Myös hänen huulensa jouduttiin tikkaamaan, valitettavasti ei kuitenkaan yhteen.

Iskun takana ollut mies, Massimo Tartaglia, on pidätetty. Puolustusministeri Ignazio La Russa kertoi hurskaasti, että Tartaglia oli välttämätöntä toimittaa poliisin suojiin, jottei väkijoukko ”lynkkaisi” häntä.

Umberto Bossi kiirehti jo nimeämään attentaatin terrorismiksi. Arvatenkin suojeluskunnat ovat kohta kiiruhtamassa ehkäisemään ennalta tulevia kirkko-iskuja.


Edit: Tällä hetkellä Massimo Tartaglialla on 76 579 fania Facebookissa. Määrä kasvaa koko ajan.

Edit 2: Ja nyt Facebook on poistanut kyseisen sivun. Harmi!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *