Joulukalenteri: Konspiraatiot viikonvaihteeksi

17

Tänään on 3. adventtisunnuntain aloittaman viikon toiseksi viimeinen päivä. Liturginen väri on violetti tai sininen. Vuosi hiipii kohti loppuaan, sen sijaan kirkkovuosi on vasta alkanut. Mayakalenterin mukaan nyt on meneillään toiseksi viimeinen ajastaika, sillä joulukuussa 2012 Nibiru tuhoaa maailman.

Ainakin, jos salaliittoteoreetikoilta kysytään.

Uusi Suomi on perustettu kenties Suomen parhaimmalle serverille. Se pystyy pitämään yllä valtavan määrän vapaaehtoista sisällöntuotantoa ja tarjoamaan sadoilletuhansille lukijoille uusimmat ultraisänmaalliset blogipäivitykset lähes olemattomilla vasteajoilla.

Niklas Herlinillä saattoi olla jokin jalo ajatus, kun hän perusti verkkojulkaisunsa. Ajatus saattoi liittyä vaikkapa konsensus-Suomea halvaannuttavan vaihtoehdottomuusmyytin murtamiseen. Tai ehkä hän ajatteli vain tehdä rahaa; eivät miljardööritkään ole aivan immuuneja tarpeelle tienata omat kaljarahansa.

Joka tapauksessa jokin meni hullusti.

Uusi Suomi täyttyi salaliittouutisista. Innokkaat itse itsensä nimittäneet erikoistutkijat tonkivat uupumatta tunkioita, jonne arvelevat kaikkivoivan hallituksen ja upporikkaiden liikemiesten kätkeneen todisteet juomaveden fluorauksesta tahi amalgaamipaikkoihin asennetuista radiolähettimistä.

  • Uuden Suomen vapaaehtoisista avustajista Jan Rossi, ”sitoutumaton kansainvälisen politiikan ja ihmisoikeustilanteen tarkkailija”, on erikoistunut juutalaisten lisäksi Bilderberg-ryhmän tarkkailuun. Häntä huolestuttaa aivan erityisesti ryhmän ja median sanaton yhteistyösopimus, jonka nojalla joukkoviestimet eivät kerro mitään koko organisaatiosta.
  • Perussuomalaisia edustava Mertsi Lanki on puolestaan havainnut, että Tattarisuon tapauksen jäljet ovat yhä tuoreet: vapaamuurarit ovat soluttautuneet Kansalliseen Kokoomukseen tavoitteenaan tehdä kaikista suomalaista homopariskuntia.
  • Hiukan samoilla linjoilla on Kokoomuksesta Kristillisdemokraattien kautta Itsenäisyyspuolueeseen päätynyt Jouko Piho, joka arvelee Suomea mädättävän homomyönteisen buumin johtuvan ennen kaikkea illuminaateista.
  • Pihon puoluetoveri Riikka Söyring edustaa kansainvälisesti nopeimmin levinnyttä ns. chemtrails-tarkkailua. Lentokoneiden jättämät juovat taivaalla ovat ilmiselvästi paksuuntuneet, mikä viittaa siihen, että hallitus, juutalaiset tai Bilderberg pyrkivät kylvämään jotain tunnistamatonta kemikaalia muiden muassa Suomenkin luontoon.

Mutta varsinainen kysymys karkaa Uuden Suomen ulottumattomiin. Kun ajatellaan, että taipumus vainoharhaiseen salaliittouskoon voi hyvinkin olla vakio – että jokaisessa ihmisryhmässä on tietty osuus foliopipokansaa, tulee mieleen hyytävä ajatus.

Tavallisille kansalaisille uutta maailmanjärjestystä ja aivopesua edustavat Bilderberg-ryhmän tai vapaamuurareiden kaltaiset väsähtäneet pankkiirit ja poliitikot. Samalla unohdetaan, että ihmisiä nämäkin syytetyt vain ovat, alttiita samoille harhoille kuin alamaisensa.

Toisin sanoen: millaisia mahtavatkaan olla bilderbergiläisten vainoharhat?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *