Klikkaa tätä otsikkoa

Lehdistön sarjaraiskaajan kuuma tyttöystävä otti silikonit, katso kuvat -otsikot ärsyttävät tavattomasti. Kaasuputki ojentaa nyt auttavan kätensä ja vilkaisee muutamia kohu-uutisia sillä silmällä. Uusin otsikoin ja sisältökuvauksin varustettuja uutisia ei siis tarvitse enää linkata – riittää, että ne lukee tästä:

Ilta-Sanomat:

Kauneuskilpailun useita vuosia sitten melkein voittanut suomalaisnainen käy uimassa ilman vaatteita!

Ehkäpä Elsi Suolanen käy myös saunassa alasti? Artikkeli ei sisällä alastonkuvia.

Iltalehti:

Vanhemmasta miehestä eronnut nainen seurustelee vanhemman miehen kanssa

Jasmin Mäntylä alkoikin jo unohtua, mutta onneksi hänen blogiaan luetaan tarkasti Alma Mediassa. Artikkeli ei sisällä kuvia Mäntylän korkeasta povesta.

MTV3:

”Kun on aurinkoisempi ilma, niin käyn ulkona”

Salatut elämät -sarjan tuhatkasvoiset metodinäyttelijät viettävät kesää niin kuin muutkin ihmiset. Osa pitää sadetta. Artikkeli ei sisällä seksiä tai juonipaljastuksia.

MTV3:

Osti vaatteita – toimittaja järkyttyi

MTV3:n viihdeuutiset löysi maailmankaikkeudesta kuusi julkisuuden henkilöä, jotka ovat ostaneet kaupasta vaatteita. Tämä tekee heistä toisinajattelevia edelläkävijöitä ainakin nudistipiireissä. Artikkeli ei sisällä yhtään mitään.

MTV3:

Julkkis näyttää toiselta julkkikselta!

Koko Suomen kansa hyppää riemusta ilmaan, kun selviää, että Lordin viisuvoiton vuonna 2006 spiikannut toimittaja näyttää tismalleen Ruotsin prinsessalta: molemmilla on hiukset, parillinen määrä silmiä ja rusketus. Artikkelissa ei ole sen enempää Maria Menounosin kuin Madeleinen kuumia bikinikuvia, tai tietoa kummankaan parisuhteista.

Ilta-Sanomat:

Tornionjokilaaksossa sijainnut matkailupalveluyritys paloi – kookas sauna säästyi tuholta

Koko Suomen kansa hyppää uudestaan ilmaan saadessaan tietää, että hirvittävästä tulipalosta huolimatta maailman suurin sauna on yhä olemassa. Artikkeli ei sisällä näyttäviä ruumiskuvia, saati liekehtivästä löylystä kosteaan kesäheinään kirmaavia povikaunottaria.

Nelonen:

Alkoholin satunnaiskäytöstä tunnettu kansanedustaja joi itsensä kesätapahtumassa humalaan

Absolutismin ja dokaamisen yhdistelmää kutsutaan perinteisesti tuurijuoppoudeksi, Teuvo Hakkaraisen tapauksessa kyse on ajojahdista. Artikkelia kuvittavassa videossa perussuomalainen sahuri ei poseeraa ilman paitaa nousuhumalassa.

MTV3:

Ihmiset, joiden seksielämästä kukaan ei halua kuulla, harrastavat kertomansa mukaan kernaasti seksiä

Paitsi Kike Elomaa, joka ei harrasta. Artikkelissa ei näytetä kenenkään rintoja, Kikenkään.

Ilta-Sanomat:

Turkulaiset moottoripyöräseurat kelpuuttavat jäsenikseen kenet tahansa

Kimmo Elomaa tuli samalla vastanneeksi kysymykseen, miksi Kikeä ei seksi kiinnosta. Artikkelissa ei esitellä edes Kimmo Elomaan kultapanssariketjuja.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. kivaa j a järkevää ,kun ei jutuissa ollut paljaita rintoja tms.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *