Kolme kysymystä viikonlopulle

Perjantai-ilta koittaa. Kolmas adventtisunnuntai on nurkan takana. Aivot ovat siirtyneet vapaalle jo torstaina. Siksi tänään on tyydyttävä vain pohtimaan seuraavia kolmea elämää suurempaa kysymystä:

Missä rahat ovat sillä aikaa, kun ne siirretään pankista toiseen?

Kuka on Chez Dominiquen Dominique?

Miksi Zalando-miehen sisko varastoi kenkiään ja laukkujaan veljensä kämpässä?

Eihän näihin taida oikeaa vastausta olla, mutta vakavan puntaroinnin pohjaksi ne ovat omiaan. Ensi yönä kukaan ei nuku.

Ota osaa keskusteluun

4 kommenttia

  1. Ja sitten, kun Ruotsin Zalando-mies on tietenkin ruotsalainen, mutta ”sisko” tai ”vaimo” on se sama, niin mitäs tästä voidaankaan päätellä? Vai voidaanko mitään, häh? Mutta totta joo, ensi yönä kukaan ei nuku.

  2. Hyvä kysymys, BTW, MISSÄ RAHAT OVAT SILLÄ AIKAA, KUN NE SIIRRETÄÄN PANKISTA TOISEEN? Ken kuittaa koron? Miksei asioista puhuta?

  3. Mulla on teoria ensimmäiseen kysymykseen pohjautuen kokemukseeni Iso-Britanniassa asumisesta. Jokainen pankki työllistää yhden jampan, jonka nimi on Nigel, ja jonka työhuone on jonkinlainen lepakkoluola pääkonttorin kellarissa. Kun joku tekee tilisiirron, syttyy punainen lamppu välkkymään ja tulee kauhea hälytysääni, ja Nigelin tehtävä on fyysisesti juosta rahat pankista toiseen tai konttorista toiseen. Tämä selittää miksi tilisiirto kestää 3 päivää jopa saman pankin sisällä.

    Run Nigel run! Run like the wind!

    1. Eläkkeelle jäätyään Nigel myy vanhan Vauxhallinsa, muuttaa näillä rahoilla Sveitsiin, nostaa salaiselta tililtään miljardin punnan arvosta frangeja ja ostaa itselleen ruotsalaisen ex-supermallin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *