Sai mitä tilasi

Suomalainen, 21-vuotias nainen putosi viisikerroksisen talon parvekkeelta Alanyassa ja menehtyi vammoihinsa. Syytä ei tiedetä, mutta tilanne vaikuttaa onnettomuudelta. Uutisen tultua julki niukassa muodossaan Hommaforum joka tapauksessa sähköistyi. Avainsanat ”parveke” ja ”turkkilainen poikaystävä” riittivät todisteiksi siitä, että kirottu rodunpettäjä sai mitä tilasi.

Riemu nuoren naisen kuolemasta oli aitoa. Oppipahan kerrasta.

Nyt, kun puhutaan kunniamurhista, pitäisi muistaa, että muiden muassa kurdikulttuurissa ne ovat äärimmäisiä tekoja ja liittyvät suvun asemaan yhteisössä. Miesten ”kunnia” tahriutuu, kun suvun naiset ”huoraavat” – esimerkiksi heilastelevat väärään jengiin kuuluvien miesten kanssa. Suvun miesten riiustelut eivät ole likikään yhtä vakava asia.

Suomessa tätä kunnia-asennetta lähimmäksi pääsevät hommalaiset itse: he monitoroivat kiimaisella kiihkeydellä kaikkia tapauksia, joissa suomalainen nainen on epäilyttävissä suhteissa muunmaalaisen ja etenkin eri uskontoa edustavan miehen kanssa.

Ulkomaalaisen ja erityisesti ei-eurooppalaisen miehen kanssa seurusteleva nainen saa hompansseilta osakseen kauneimmillaankin typeryksen leiman. Hänen tunteitaan ei pidetä aitoina, vaan hiukan lutkamaisen luonteen aikaansaamana jännityksen- ja seksinnälkänä.

Ja tietenkin jokainen suomalaisnaisen ja ulkomaalaismiehen suhteessa tapahtunut turma luetaan automaattisesti epäsäätyisen liiton tiliin. Vaikka foorumi täyttyy pulskista krokotiilinkyynelistä, rivien välistä tai aivan suoraan on luettavissa vilpitön nautinto tyydytetystä, jos kohta umpikierosta oikeudentunnosta: NAINEN SAI MITÄ TILASI.

Tämä siis siitä huolimatta, kuka on tehnyt ja mitä. Jos suomalaisella naisella on kurdimies ja nainen kuolee suojatieonnettomuudessa kahden askeleen tai tuhannen kilometrin päässä miehestään, kuolema ei missään tapauksessa voi johtua punaisia päin kaahanneesta Audista, liukkaista korkkareista jäisellä asfaltilla tai tuhannen promillen kännistä, vaan neek… karvakäs… kulttuurien yhteentörmäyksestä. Hommalogiikassa ei ole olemassa onnettomuuksia tai edes länsimaisia motiiveja ulkomaalaisten tekemille rikoksille.

Ilta-Sanomien uutisoimasta tapauksesta ei vielä sunnuntai-iltana ole selvillä kuin yleiset tapahtumat. Turkkilainen paikallislehti on tietävinään myös jotain reippaasta viinanjuonnista, minkä lisäksi vihjaillaan mustasukkaisuudesta. Hommalaisten silmissä tämä viimeistään todistaa kaiken.

Se, että suomalaismedia on joka viikonloppu mustanaan poliisiraportteja samanlaisista, viinapohjaisista kolmiodraamoista, ei tarkoita mitään. Suomalaismiehet näet tappelevat keskenään ja välillä tappavat nykyiset tahi entiset tyttöystävänsä täysin perustelluista, yksilöllisistä syistä, jotka johtuvat jostain aivan muusta kuin ”maan tavasta”.

Ilman ensimmäistäkään todistetta mistään raiskaustilastofoorumin siveyspoliisit ovat jo saaneet profetian, jonka mukaan pahasti käy kaikille naisille, elleivät Pohjolan salskeat ritarit käy suojelemaan heitä heiltä itseltään.

 * * *

Ajatusleikkinä voisi pohtia tätä:

Alle 20-vuotiaalla naisella onkin ikäisensä kundikamun sijasta niskassaan 56-vuotias, naisen siveettömyydestä raivostunut turkkilainen aviomies. Ajatelkaamme, että mies olisi käynyt eroriidan tuoksinnassa tappelemassa naisen asunnolla. Olisivatko maahanmuuttokriitikot hätkähtäneet? Jos mies olisi repinyt naista hiuksista ja lyönyt päähän, olisivatko maahanmuuttokriitikot tulkinneet sen johtuvaksi etelämaalaisesta kansanluonteesta? Mitä maahanmuuttokriitikot olisivat sanoneet siitä, että naisella on koko ajan ollut luonaan myös hänen pieni tyttärensä aiemmasta suhteestaan? Miten maahanmuuttokriitikot suhtautuisivat siihen, ettei virkavalta puutu asiaan mitenkään?

Tapaus on näet olemassa, mutta mies on ei ole turkkilainen, vaan turkkalainen: supisuomalainen Jussi Parviainen, jonka suhde 19-vuotiaaseen Saanaan on hyvin dokumentoitu kaikkialla.

Yhtäkkiä koko pariskunnan karu elämä on vain viihdeuutinen, josta ei voi vetää johtopäätöksiä. Ei, Jussi ei ole edes ”suomalainen mies”, vaan vain Jussi itse. Toki: nainen lienee tässäkin tapauksessa ”saanut mitä tilasi”, mutta yllättäen Jussi Parviainen ei enää edusta kansanryhmää, vaan vain omaa hulluuttaan.

Ota osaa keskusteluun

31 kommenttia

 1. Näihin uutisiin on vaikea suhtautua mitenkään, jos pitää ihmisistä yleensä, miehistä erityisesti ja vielä heteroseksuaalisista parisuhteista. Se on kuitenkin varmaa, että yksikään hommalainen ei tosissaan ole kiinnostunut naisten suojelemisesta yhtään miltään. Sivistyneessä yhteiskunnassa suojeleminen ei ole erityisen tarpeellistakaan, mutta uhoamisellaan he eivät todellakaan ole sellaista rakentamassa.

 2. voihan sitä saana parviaisenkin tapauksessa sanoa että sai mitä tilasi. tavoiteltu unelmamies josta itse halusi rahastaa ja ratsastaa julkisuudella..

 3. Kansan Uutiset jatkavat Hommawatchin viitoittamalla tiellä! Huikeutta kerrassaan. Valitettavasti jouduimme aikanaan hommawatchin kuoppaamaan, mutta nyt ei voi enää valittaa 🙂

 4. Ei ole kovin objektiivinen tämäkään blogi. Muutama kuvankaappaus hommaforumilta sekä kirjoitustyyli joka vihjaa että kaikki forumilla ajattelevat näin. Valitettava tapaus, oli syy mikä hyvänsä. Mutta kovin on ammattitaidotonta kirjoittamista.

  1. Terve,

   Hommaforuumihan on teidän foorumilaisten julistus. Eikö siihen saisi puuttua normaalissa demokratiassa. Miksi kannanoton pitäisi olla objektiivinen, jos mielettömyytenne huomataan jo tässä vaiheessa.

   Olen hillittömän huumorien miehiä. Viestisi on juuri niitä.

   Kiitos Sinulle.

   Jami, jatka juttujasi.

   terv Pekka

 5. Kommunisteille on aina tehnyt tiukkaa vastapuolen sananvapaus. Internet on tehnyt tämän mahdolliseksi ja samalla kansandemokratisteille sietämättömäksi, koska faskistien aivoituksia ei voi enää tarpeeksi valvoa ja väärinajattelijoita vaientaa

  1. Ei kai tässä kukaan ollut ketään vaientamassa?

   Kirjoittaja raportoi ”omassa tyylilajissaan” tulkintojaan hommafoorumilaisten kirjoituksiin. Siinä ei sinänsä minusta ole mitään radikaalia, että esittää omat – kärkevät, varmaankin monen mielestä epäreilut – tulkintansa toisen ryhmän kirjoitteluista.

   Lausutaan yhdessä: Kolumni on toisen mielipide. Mielipide ei ole objektiivinen.

 6. ”että yksikään hommalainen ei tosissaan ole kiinnostunut naisten suojelemisesta yhtään miltään”
  – Ilona

  Haluaisin huomauttaa, että moni hommalainen, kuten minä, on todellakin kiinnostunut turvallisuudesta. Ei pelkästään naisten, vaan ihan jokaisen, jalkoväliin katsomatta. Yritin kaikkeni ettei helsinkiläislähiööni olisi kaupungin toimesta asutettu yleistä turvallisuutta heikentävää porukkaa, mutta minkäs sille voi. Ainoa vaihtoehto oli muutta pois sellaiseen paikkaan, jossa jokaisella on asunto- ja autovelat, sekä julkinen liikenne on olematon. Näin voin huoletta päästää lapseni ulos ja vaimokin voi rauhassa ulkoiluttaa koiriamme.

  Se että joku nainen päättää lähteä moiseen leikkiin mukaan, ei voi olla suomalaisten miesten vastuulla, varsinkaan sellaisten miesten, jotka yrittävät tuoda tiettyjen kulttuurien epäkohtia julki. Ja ei kai mielestäni moinen tiedon levittäminen voi olla tämän naisen kohtalon syy? Vai onko sinulla näyttöä siitä, että me hommalaiset olisimme tehneet jotain muuta, kuin pyrkineet keskustelemaan asioista ja vaikuttamaan niihin demokraattisin keinoin? Ja tämä olisi jollain tavalla edesauttanut naisen kohtaloa?

  Kaiken lisäksi, me miehet saamme osaksemme 95% tämänkin maan väkivallasta, josta toki suurin osa on miesten aiheuttamaa. Jos lähden vaimoni seurassa viettämään iltaa johonkin suurehkoon suomalaiseen kaupunkiin, minä olen se joka todennäköisesti kohtaa väkivaltaa, ei vaimoni. Siksi ihmettelen suuresti, miksi minun pitäisi olla suojelemassa erityisesti naisia?

 7. Seuraan Homma-foorumia päivittäin, joten minutkin voi kai laske ”hommalaiseksi”. Jääviydestäni huolimatta minun on pakko lausua muutama puolustava sananen.

  Foorumi on täynnä yksilöitä. Se ei ole homogeenisesti ajatteleva, testosteronitäyteinen vihafoorumi (itse olen 29 v., vasemmistoliittoa äänestänyt nainen). Jokaiselta foorumilta löytyy fiksuja ja ei-niin-fiksuja kirjoittajia, näin on myös Hommalla. Hommahan on profiloitunut maahanmuuttokriittiseen keskusteluun, joten se ei ole oikea foorumi Saanan ja Jussin ihmissuhteen käsittelyyn. Voi olla, että jotkut hommalaiset siitäkin suhteesta jakavat yleistetyn mielipiteensä, mutta vain eri foorumeilla (esim. Iltalehden keskustelupalstalla).
  Ilonan yleistys hommalaisista saa sappeni kiehumaan varmasti yhtä pahasti kuin eräiden hommalaisten yleistys kaikista kurdeista mustasukkaisina kunniamurhaajina saa Ilonan menettämään hermonsa. Minäkään en pidä eräiden hommalaisten tyylistä yleistää asioita, mutta kaikkihan me joskus syyllistymme yleistyksiin ja ylilyönteihin. Ilonankin pitäisi tietää se, kuten myös tämän blogin kirjoittajan. On kai jossain mielessä hyvä, että Homman kirjoituksia nostetaan esille, mutta mielestäni myös todellisuus.org:n riman alituksia voisi analysoida samalla tavalla. Toisaalta tämän blogin agendana ei taida olla todellisuus.org:n mustamaalaaminen vaan jonkun ihan muun tahon…

 8. Onko tämä juttu spämmi ja jos ei niin voisiko jotenkin selkeämmin esittää mikä on lehden kanta ja mikä on hommafoorumia ihteään? Minä en ainakaan saa tästä tolkkua.

  1. Lehden kanta lienee selvitettävissä päätoimittajalta. Kaasuputki-blogi ei luojan kiitos sanele Kansan Uutisten linjaa.

 9. Pakko ottaa sen verran kantaa, että osa lainatuista kommenteista ei eroa muiden foorumeiden kirjoittelusta. Jotenkin tulee mieleen ajojahti. En väitä että olisi samoilla linjoilla Hommalaisten kanssa, mutta rajansa kaikella. Käy lukemassa vaikka Ilta-lehden foorumeita ja voit vääntää toisenkin kyyneleen ihmisten typeryydelle. Suomi24:ssä on kaupanpäälle ne kännikirjoittelut yksinäisten ihmisten toimesta. Olisi psykiatrille vähän tarkistettavaa siinä suunnassa…

  Vähän niinkuin tässäkin tekstissä…

  1. Hommaforum on tehnyt itseään tykö maahanmuuttopolitiikkaa kritisoivana, asiallisena keskustelualustana. Sitä on siis arvioitava tehtävänannon mukaan. Blogiin lainattu ketju suljettiin ylläpidon toimesta, mutta foorumilla on alituisesti paha tapa nostaa esiin rikossähkeitä ”todisteina” ulkomaalaisten geneettis-kulttuurillisesta epäinhimillisyydestä. Miten se edistää keskustelua Suomen maahanmuuttopolitiikasta?

   Iltalehden tai Suomi24:n foorumit ovat ”yleistä” keskustelua eli netin pahinta kuonaa, joiden arvostelu on yhtä hedelmällistä kuin paskan kritisointi paskanhajusta. Toivon, ettei Hommalla aseteta standardeja näiden mukaan.

 10. Jos turkkilainen poliisi saa selville, että tyttörukka paiskattiin sulhon toimesta, pyydätkö anteeksi Homaforumilta?

  1. Hommaforumin kellokkaat olettivat ilman minkäänlaista todistusta, että kuoleman aiheutti ulkomaalainen poikaystävä. Tutkinnan tuloksesta riippumatta blogimerkintään lainatut keskustelijat ovat syyllistyneet rasistiseen ennakkoasenteeseen; hutkivat ennen kuin tutkivat kuin mikäkin lynkkausposse.

   1. Joo, kyllä nyt pitäisi järjestää marssi rasismia vastaan ihan niin kuin Lipponenkin halusi Tampereen tuhopolton jälkeen.

    1. Muistelen yhä rakkaudella joskus 90-luvun puolivälissä ollutta SDNL:n järjestämä ”rasisminvastaista junaa”, johon en missään tapauksessa olisi osallistunut. Mahtoi olla todella tehokas.

 11. Voisiko joku valaista pikaisesti tapahtumat . Olisiko mustasukkainen poikaystävä työntänyt tämän kyseisen henkilön alas

  1. Lyhyesti: suomalaisnaisen poikaystävä oli töissä ravintolassa, kun onnettomuus tapahtui.

 12. Ja päivä meni taas pilalle. Tekopyhyyden ja itkupotkuraivareiden mestarit hurskastelevat kun eivät itse pääse säkittämään naisia kun modernissa yhteiskunnassa miehet ovat mielestään henkisesti kuohittuja ties minkä salaliittoagendaliikkeen toimesta.

 13. Hakkaahan se tosiaan suomipoikakin – ja välillä jopa ihan selvin päin. Iso ero noissa jutuissa kuitenkin on. Tuo ero ei ole aina selvä edes tutkivalle journalistille.

  Poliisi tyrmää Tervon puheet kunniamurhista
  http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/poliisi-tyrmaa-tervon-puheet-kunniamurhista/art-1288414518910.html

  Mitä sitten vaimonhakkaamiseen tulee, niin suomipoika ei siihen kehotusta eikä oikeutusta ulkopuolelta saa. Muslimeja tuohon toimintaan käskytetään oikein koraanissa.

  Mies on naisen pää, koska Allah on toisia suosinut enemmän kuin toisia ja koska mies elättää vaimoaan. Hurskas vaimo on nöyrä ja vartioi siveyttään, koska Allah on antanut sen vartioitavaksi. Jos pelkäätte vaimonne olevan uppiniskainen, varoittakaa häntä, välttäkää häntä vuoteessa ja lyökää häntä, mutta jos hän sitten tottelee teitä, älkää ahdistako häntä enää. Allah on Korkea, Mahtava. (Koraani 4:34)

  1. Nii-in, suomalainen vaimonsurma ei ole kunniamurha. Siten myös ulkomaalaisten tekemät vaimonsurmat eivät ole kunniamurhia, vaan jotain aivan muuta. Voisi puhua häpeämurhista, mustasukkaisuusmurhista, jotka Suomessa muuttuvat usein laajennetuiksi itsemurhiksi.

   Koraanista saa monia ohjeita elämäänsä, kuten myös Raamatusta ja vaikka Kommunistisesta manifestista. Joillekin elämänohjeiksi riittää kansanedustaja, tohtori Halla-ahon blogi, jonka ulkopuolella ei ole totuutta.

   1. Suomalaisessa yhteiskunnassa vaimonhakkaaja ja murhaaja pistetään vankilaan. Hän ei nauti yhteiskunnan hyväksyntää, vaan halveksintaa.

    Kunniakulttuurissa yhteisö odottaa loukatun toimivan kunniansa paluttamiseksi ja tämän tehtyään yhteisön taputtelee selkää, että olipa miehen työ. He hyväksyvät väkivallan, vai mitä mieltä olet valvovien virkamiesten kommenteista: http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/200805127640376_ul.shtml

    Kyllä tämän eron näkee sokea reettakin.

    1. Päivän Ilta-Sanomien mukaan Alanyassa kuolleen suomalaisnaisen isä oli mukana matkalla. Et kai yritä väittää, että hän oli kuolemantapauksen takana? Muussa tapauksessa viittaus kunniakulttuuriin ei päde. Hommaforumilla alettiin ilman sekunninkaan miettimisaikaa olettaa, että suomalaistyttö kuoli, ”koska kunniakulttuuri”.

 14. Vai pitäisi muistaa, että tässä lainatut kommentit olivat vain yksittäistapauksia joita ei pidä yleistää koko foorumiin. Samalla kun käytetään tätä surullista tapausta esimerkkinä islamin pahuudesta ”yksittäistapauksena jota ei saa yleistää”, kuten Mestari ironisesti veisteli.

  Ketjussa oli kaksi sivullista tuota samaa vastenmielistä ilkkumista, eikä järjen ääntä näkynyt ennen kuin moderaattori tuli ja lukitsi ketjun ”spekulaationa”.

  Onhan siellä Hommassa asiallisiakin keskustelijoita, tunnenkin muutaman, mutta silti tämän kaltaista vastemmielistä paskaa lingotaan siellä päivästä toiseen ilman, että foorumin suuri enemmistö sanoisi siitä yhtään poikkipuolista sanaa.

 15. No hommalaiset,

  Minä alan vasta teroittelemaan kynää.

  Jatketaanko?

  Tälle tontille te ette tule.

  terv Pekka

  1. Pekka, taidat olla aikamoinen näppäin/kynävirtuoosi kun jo kolmen (tai oikeastaan 2 ja 1/2) viestin jälkeen julistit ”tontin” omaksesi 🙂

   terv Tero

 16. Kyse ei ole niinkään, että hommalaiset yrittäisivät todistaa asian, mutta kyllähän tässä syytä epäillä täyttyy, ellei satu olemaan täysretardi. Hyysärin mielestä turkkilainen ei tietenkään voi tehdä mitään tälläista, vaikka usein tyttöystäviään ja vaimojaan kunniamurhailevat, kasvohappokäsittelyitä unohtamatta.

  Bloggaajaa riivaa jyrkät ennakkoasenteet mokukriittisiä kohtaan. Hommalaiset saattavat olla hyvinkin oikeassa, että tyttö murhattiin ja mies pääsee rikoksesta kuin koira veräjästä kaikenmaailman jami-bloggareiden ansiosta.

  Tapaus pitäisi ehdottomasti tutkia myös murha-näkökulmasta.

  1. Päästin kommenttisi seulan läpi silkkaa hyvyyttäni sen sijaan, että olisin kehottanut haistamaan paskan. Toivottavasti ymmärrät olla kiitollinen.

   Teillä rasisteilla on tässä se näköharha. Sinä ja kaverisi kuvittelette, että suomalaisen ja ulkomaalaisen välisissä suhteissa silkka onnettomuus tai suomalaisen osapuolen oma vapaaseen tahtoon perustuva päätöksenteko on mahdottomuus. Niin vähän te luotatte omaan perintööne. Ja mikään muu rikos tahi väärinkäytös ei tietenkään voi tapahtua kuin se, mikä johtuu ulkomaalaisen geeneistä, kulttuurista tai uskonnosta.

   Te oletatte ilman muuta, että tässä tapauksessa suomalaisen naisen kuolema tässä tapauksessa johtui poikaystävän etnisyydestä, ei mistään muusta.

   Pieni perehtyminen kunniaväkivaltaan olisi myös paikallaan. Mutta se lienee liikaa vaadittu noin typerältä.

   Te ette kykene uskomaan ”tavanomaiseen” rikokseen, jos osapuoli näyttää hiukan vieraalta. Tämähän huomattiin jo Tampereen pizzeriapalossa. Te ette usko, että islaminuskoa tunnustava ja/tai tummaihoinen lainrikkoja voi rikkoa lakia TÄSMÄLLEEN SAMOILLA PERUSTEILLA kuin luterilainen valkoihoinen suomenkielinen perusjamppa.

   Ei, te vaahtoatte maahanmuuttajien rikollisuudesta ikään kuin se olisi jotain aivan luonnotonta erikoisrikollisuutta. Jos tätä ei-luterilaista ei-kokoomuslaista ei-suomenkielistä sitten kohdellaan oikeusprosessissa tai joukkoviestimissä niin kuin hän olisi kuka tahansa meistä, te sekoatte. Te olette silloin tuhottoman varmoja siitä, että kyseessä on Demla-asianajajien järjestämä salajuoni, jossa yritetään pimittää raskauttavat asianhaarat, so. ulkomaalaisuus.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *