Äärivasemmistolainen katukahakka Jyväskylässä – miksi Paavo Arhinmäki ei pyydä anteeksi?

Jyväskylässä väitetään tapahtuneen pahoinpitely, josta ei ole ainuttakaan todistetta. Ei ainakaan uskottavaa todistetta. Muutamat silminnäkijälausunnot, ”uhrin” lausunto ja poliisin tiedotteet sekä joukkoviestimien artikkelit vaikenevat lähes täysin toisen osapuolen toiminnasta yhteenotossa.

Vihervasemmistolaisen valtamedian haastattelemat silminnäkijät ovat poliittiselta katsannoltaan arveluttavia, kuten eräs Vihreiden kolmen vuoden takainen kuntavaaliehdokas. Toinen silminnäkijä on toimittaja eli hyvin varmasti kommunisti, joka on todennäköisesti tuotu paikalle varta vasten levittämään kulttuurimarxilaista propagandaa. Videokuvatodisteita tuskin julkaistaan välikohtauksesta, jota ei ole tapahtunut.

Mikäli jokin tapaturma on muka oikeasti ilmennyt, on todennäköisintä, että äärivasemmistolaiset provokaattorit ensin hyökkäsivät rauhanomaisen isänmaallisen kulkueen kimppuun, jolloin mahdollinen ”pahoinpitely” tapahtui vain itsepuolustukseksi. Suomalaiset eivät koskaan pahoinpitele sivullisia niin kuin ulkomaalaiset. Monikulttuurisuuteen sitoutunut ja Demla ry:n talutusnuorassa kulkeva poliisi ei kerro, oliko tappelun toinen osapuoli mukana aktiivisesti. Joka tapauksessa Paavo Arhinmäen tulisi pyytää anteeksi, sillä Arhinmäki on syyllistynyt vihapuheisiin ja antanut kulttuuriministerinä palkintorahaa poliisisurmaajan mukaan nimetylle artistille. Arhinmäki on jopa osallistunut mellakkaan.

Tässä yhteydessä myös Li Anderssonin olisi syytä pahoitella väkivaltaan yllyttäviä lausuntojaan, jotka tuovat mieleen Neuvostoliiton.

Väitetyn pahoinpitelyn eli kahden osapuolen välisen tappelun uutisointi on ollut yllättävän laajaa, vaikkei tapahtumien kulusta ja tappelun aloittajista ole mitään tietoa. Kahakka on jo johtanut Suomen kansainvälisen maineen rapautumiseen. Median vasemmistolaisuudesta kertoo sekin, ettei yli 70 lasta henkihieveriin tai kuoliaaksi potkineesta maahanmuuttajajengistä ole tehty samanlaista juttua, vaikka nämä lukuisat monikulttuurisuudesta johtuvat rikokset ovat jokaista yksityiskohtaa myöten täysin verifioitua faktaa päinvastoin kuin väitteet ”pahoinpitelyn” aiheuttamista ”vammoista”.

Lisäksi ”uhri” on viimeisten tietojen mukaan väkivaltainen rikollinen ja vaarallinen narkomaani, joka kaksi vuotta sitten pakotti avoimeen yleisötilaisuuteen saapuneen aivan tavallisen kansalaisen turvautumaan sattumalta mukana olleen teräaseen käyttöön puolustustarkoituksessa.

Äärivasemmiston rettelöinti ei ole harvinaista Jyväskylässä. Luotettavien havaintojen mukaan kaupungissa on ilmennyt pyrkimyksiä neuvostomalliseen totalitarismiin. Poliisia nämä eivät kiinnosta – virkavalta vartioi ainoastaan muutamaa kansallissosialistia eikä puutu tummaihoisten tai vihervasemmiston toistuviin mellakoihin. Tämä johtuu siitä, että Suomi on sosialistinen dystopia, joka syrjii nuoria suomalaisia miehiä.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153389017569847&set=a.10151290914934847.492327.567709846&type=1&theater

Kansanedustaja Olli Immosta ja perussuomalaisia on vaadittu sanoutumaan irti kansallissosialismista, vaikka Immonen vain vahingossa osui Eugen Schaumanin haudalle siellä täysin sattumalta samaan aikaan olleiden Suomen Vastarintaliikkeen edustajien kanssa ja ajautui näitä tuntematta yhteiseen valokuvaan. Eihän yhteiskuvassa ole mitään rikollista. Missään tapauksessa Olli Immonen ei ole ikinä edes kuullut kansallissosialisteista ennen kuvaustilannetta eikä kuvaa ottaessa tullut nimiä kyseltyä.

Muistettakoon nyt, että vaikka Immosen kaverikuva kansallissosialistien kanssa oli pelkkä onneton sattuma, kirjastopuukotuksen ”uhrin” läsnäolo Jyväskylän Sokoksella ei missään tapauksessa sellainen ollut.

Tunnetusti kansallissosialismi on yksi sosialismin eli vihervasemmistolaisuuden laji – olihan Adolf Hitlerkin kasvissyöjä – joten kyseessä on korkeintaan maanpetoksellisten kommunistien välinen kärhämä. Miksi siinä olisi muuten sana ”sosialismi”? Jopa Hitler itse on sanonut olevansa sosialisti eikä Hitler ikinä valehtelisi. Tämän tähden ennen kaikkea Erkki Tuomiojan tulisi pahoitella aiheuttamaansa vaaratilannetta.

Ex-kansanedustaja James Hirvisaaren sanoihin onkin siksi helppo yhtyä:

”Itse olisin toki mielissäni, jos kansallisen edun nimissä Tuomiojan ja Arhinmäen ja Anderssonin ja muiden kommareiden ja äärivasemmistolaisten toiminta kiellettäisiin.”

Ota osaa keskusteluun

26 kommenttia

 1. tästä jäi pois se paras tarina josaa mietirtiin että mitä jos vasemmistolaiset ovat salaa opetelleet natsikomennot ja vasemmistolaiset huutelivatkin taistelukomentoja natseille, jotka eivät siten voineet tilanteelle mitään ja olivat pakotettuja hyökkäämään.

   1. Jos se on totta ni se vasta huvittavaa onkin. Millaisia apinoita tarvii olla ettei osaa tuossa tilanteessa kyseenalaistaa ku joku huutaa jotain? ai niin ku armeijassakin. Ei ihme et suomi hävis, joku hiippalakki huus TAAKSE PJOISTU! ja kaikki juoksi ku hengen hädässä.

 2. Kirjoittaja unohti ”sopivasti” James Hirvisaaren siteerauksesta jatkon, joka kuului näin: ”Kannatan silti sitä, että annetaan kansan päättää, keitä on päättämässä. Laillista poliittista toimintaa ei saa estää.”

  1. Ääretöntä oveluutta osoittaen olin varustanut mainitun kohdan linkillä, joka vie suoraan Hirvisaaren kommenttiin.

 3. Kerrankin Hirvisaaren tollo sanonut jotain joka todella tulisi toteutua.

  1. Huvittaisiko sinua perustella, miksi haluat palauttaa Suomen takaisin 1930-luvulle?

 4. Vasemmiston väkivalta on vaan niin paljon parempaa!
  -Li Anderson

  1. Ei muuten ole ihan noin sentään sanonut. Varsinainen asia josta oli kyse oli vertailu, vasemmistolainen väkivalta ei uhkaa ihmisiä vaan kohdistuu materiaan toisin kuin oikeistolainen joka on suora uhka kaikille jotka ei ole kyselemättä samaa mieltä. Kumman menetät mieluummin, ikkunan vai hampaasi?
   Lisäksi, vasemmiston aktioilla on funktio. Esim luonto tuhoavan toimen estäminen polttamalla maansiirtokoneet. Oikeiston aktioiden tarkoitus on terrori henkeen ja terveyteen kohdistuvalla uhalla.

   1. Niin no mites esim hevosten hakkaaminen lätkämailoilla ja poliisien piekseminen #kiakkovieraat

    1. Niin no mites esim hevosten ajaminen aitaa vasten, koska vasta viime hetkellä tuli mieleen, ettei koulutetullakaan eläimellä ole mitään asiaa kansanjoukon keskelle, joka ei ole käynyt ”kuinka väistän volkkarin painoista eläintä” -koulutusta. Hevosten käyttö mielenosoituksissa on vastuutonta sekä hevosen että ihmisen turvallisuuden kannalta, ja toimi vimeksi hyvin kun tsaarin ratsuväki ajoi veritorstaina kommunistein marssin keskelle keskelle. Mitä jos reilu sata vuotta myöhemmin keksittäisiin parempia keinoja luokkasodan käymiseen? Oli vain yksi merkki siitä, ettei poliisin taholta tilannetta taaskaan arvioitu oikein, Jyväskylä toki taas toinen. En jaksa loputtomasti etsiä niitä lyönti-videoita, kun aina tulke vain vastaan kuvaa poliisista, joka ei hallitse ratsuaan, ja selkään ajetuista känniläisistä. https://www.youtube.com/watch?v=cZI5Ms27iQ0

   2. Totta, tuollainen luontoa tuhoava toimen estäminen oli mm. se, että taannoin vasemmistoanarkistit katkaisivat yksityisyrittäjän maansiirtokoneesta letkun, jolloin maaperään valui litratolkulla luontoa suojelevaa hydrauliikkaöljyä. Itsekin suojelin kerran luontoa vaihtamalla autoni öljyt syrjäisellä metsäautotiellä ja laskemalla moottoriöljyn vapaaksi luontoon niin kuin vasemmistoanarkistit laskevat minkit vapaaksi luontoon minkkitarhasta.

   3. Toisaalta täytyy Pete ottaa huomioon se seikka, että ihmisarvo ei ole ylipäätäänkään porvarillinen arvo, kun taas sen sijaan omaisuus on oikeistolaiselle pyhä asia. Näin ollen 77 ihmisen tappaminen Breivik-tyyliin on oikeistolaiselle paljon pienempi paha kuin omaisuuteen kohdistuva vahingonteko.

 5. Täytyykin pistää sinne mun verokortti ja tilinumero, että osaavat maksaa taulukon mukaisen juttupalkkion.

  1. Todella hieno ”yhteenveto” tapauksesta. Selventää kuvaa todella hyvin. Sarkasmista huolimatta tulee satamaan aivan eri pussiin kuin kirjoittaja olettaa. Olet liian ovela.

 6. Jami Järvinen, kiitos! Onkohan tämä ensimmäinen kerta, että Kansan uutiset ymmärtää kansallissosialismin olevan vihervasemmistolaisuutta?

  Vesa Puuronen kävi väittelemässä asiasta Hommaforumilla pari vuotta sitten, ja kun ei kyennyt perustelemaan, miksi kansallissosialismi muka olisi oikeistolaista (= vapaita markkinoita kannattavaa), niin katosi väittelystä.

 7. Sinä olet muslimien dhimmi, hyödyllinen idiootti islamille. Aivan kuten koko vasemmistoliitto, vihreät, sdp jne.

  Miltä tuntuu kun sinua käytetään uskonnon edistämiseen?

 8. Kerrankin Kansan Uutiset avoimesti myöntää äärivasemmiston väkivaltaisuuden ja osoittaa kuinka vasemmistopoliitikot ovat vastuussa poliittisesta väkivallasta.

 9. Hohoho… ei taida olla bloggaajalla kaikki muumit kotona? ”Ei ainuttakaan todistetta”? Kuulostaa vähän samalta kuin ne raammattu-hihhulit jotka väittää ettei tieteestä löydy todisteita vaan aina löytyy uusi ”argumentti” sieltä pyhästä opuksesta.

 10. Käsitinkö siis Jami Järvisen raportin oikein, eli Jyväskylässä natsien kanssa nujakoineen aiemmin väkivaltarikoksista tuomitun vasemmistoanarkistin seuralainen oli sama henkilö kuin tapauksesta ”objektiivisesti” ulkopuolisena tarkkailijana raportoinut toimittaja?

 11. Aiemmassa kirjastonujakoinnin uutisoinnissa oli huomattavan paljon enkelielisamaisia piirteitä. Toimittajat toistelivat jutuissaan sanatarkasti vasemmistoanarkistien sanomisia. Myöhemmässä oikeudenkäynnissä tapahtumien kulku paljastui melko erilaiseksi, mutta yksikään tiedotusväline ei korjannut alkuperäisiä uutisiaan.

 12. Kannattaa muistaa, että tämä maatamme ”uhkaava” Suomen Vastarintaliike on parinkymmenen hörhön porukka, jolle skinheadit ja muut rasistitkin naureskelevat. Porukka ei ole vuosiin kasvanut, vaikka vasemmistotoimittajat ovat aktiivisesti yrittäneet nostaa liikettä julkisuuteen. Edes näyttävästi uutisoidut tempaukset eivät siis ole johtaneet jäsenmäärän kasvuun, ”liikkeen” tunnettavuutta ja arvostusta ulkomaisten natsihörhöjen keskuudessa uutisointi on toki lisännyt.

 13. Niin, kirjastonujakoinnin ”uhri” on siis henkilö, jolla oli puukko ja teleskooppipamppu ja joka tuomittiin oikeudessa pahoinpitelystä kyseisen nujakoinnin johdosta. Teleskooppipampulla ”uhri” hakkasi oikeistohuligaania.

  Lehdistö käyttää hänestä systemaattisesti termiä ”uhri”, koska väkivaltainen vasemmistohuligaani on ”hyvä ihminen” ja väkivaltainen oikeistohuligaani on ”paha ihminen”.

  1. Juu juu, kokeiles puolustautua kotonasi satunnaista hyökkääjää/ryöstäjää/varasta vastaan teleskooppipampulla tai puukolla. Et luultavasti jää ilman tuomiota, vaikka kuinka olisit hyökkäyksen uhri. Suomi ei ole Amerikka.

 14. Kirjoitin tämän blogimerkinnän käyttäen lähteenä pelkästään Hommaforumin keskustelua ja sen vakituisten keskustelijoiden typerimpiä argumentteja. Aikomuksena oli tietenkin näyttää, miten kahjoja nämä oikeistopuolen öyhöttäjät ovat.

  Muutamista poskettoman hulluista kommenteista päätellen tavoittelemani sarkastisuus ei ollut aivan onnistunutta. Toisaalta tulinpa vahingossa vahvistaneeksi arvioni, että ”maahanmuuttokriittisyys” ei ole niinkään rasismia kuin salaliittoteoria. Tällaisena se on rinnastettavissa väitteisiin kemikaalivanoista ja maailmaa hallitsevista juutalaisista, temppeliherroista tai liskoihmisistä. Te pölvästit aivan tosissanne kuvittelette, että julkista valtaa käyttää kulisseissa jokin ”mokuklusteri”, jota ohjaava ”vihervasemmisto” suunnittelee kansanmurhaa.

  Jos pystyisitte astumaan edes sekunniksi ulos kellariin askartelemastanne survivalistibunkkerista, saattaisitte säikähtää ääneen huutaen pelkkää oman vainoharhanne pohjatonta syvyyttä.

 15. Jos Immonen osui tonne haudalle ”ihan vaan sattumalta” niin miksi hän niin kovasti jo odottaa seuraavan vuoden tapaamista? Aikooko hän silloinkin olla paikalla ”vahingossa”?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *