Al-Seimikuvaelman Marttyyrien Prikaati

Jumalanpalvontapuolueen puheenjohtaja, Päivi Räsänen, on esittänyt jyrkän huolestumisensa väärän militantin jumaltulkinnan leviämisestä suomalaisten ja eurooppalaisten keskuuteen.

Räsäsen pelko on ennen kaikkea siinä, että ihmisten luopuessa uskonnosta ja ryhtyessä ateisteiksi heistä saattaa helposti tulla väkivaltaisia muslimeja. Arvatenkin Jumala itse lienee käynyt kuiskaamassa tämän ajatuksen puoluejohtajan korvaan, sillä ihmisjärjellä sitä ei voi ymmärtää.

Lauantaiaamuisessa televisio-ohjelmassa ajattelutapaansa julkistanut Räsänen myös valittelee, ettei suomalaislapsia ole uitettu kyllin syvällä Jeesuskylvyssä. Aikamme polttavin ongelma onkin, ettei lasten anneta tutkistella perinteiseen suomalaisjouluun elimellisesti sisältyviä seimikätkyeitä.

Tai, kuten Räsänen itse asian sanoo Yleisradion uutisessa:

– Perinteet, kuten jouluevankeliumi, Enkeli taivaan -virsi tai Suvivirsi, ne ovat osa suomalaista kulttuuria. Ne kuuluvat kaikille. Yhtä lailla muslimiperheen kuin ateistiperheen lapsella on oikeus tutustua tähän kulttuuriperintöön. Se ei edes edellytä, että vanhemmilta kysellään erillisiä lupia siitä, saako lapsi katsoa seimikuvaelman.

Seimellä islamia vastaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *