Joulukalenteri: Pommi-iskun marttyyrit

13

Tukholman terrori-isku tapahtui lähes kotiovella ja sai aikaan joukko-orgasmin Suomen maahanmuuttokriitikkoja yksinoikeudella edustavalla Hommaforumilla. Mutta siellä täällä pintautui myös epäilyksiä siitä, että koko jupakka oli vain ilkikurinen juoni, jolla maahanmuuttokriitikoita aiotaan piakkoin syyllistää.

Aiemmin Kaasuputki-blogissa oli eräänlaista erittelyä maahanmuuttokriitikoista siltä pohjalta, mitä he oikeasti tavoittelivat ulkomaalaisvastaisuudella ratsastaessaan. Osa kaipaili yövartijavaltiota, osa 30-lukulaista kansankotia. Olipa listassa sellaisiakin, joille nykyinen yhteiskunta kaikkine lieveilmiöineen kävi vallan mainiosti, kunhan ruskeiden ihmisten olemassaolo olisi kielletty.

Melkoinen joukko suomalaisia maahanmuuttokriitikoita katselee universumia kuitenkin topeliaanisesta vinkkelistä: heille Suomi on ennen kaikkea vapaiden talonpoikien maa, jota aatelisto yrittää lakkaamatta riistää. Heille turvapaikanhakijat näyttäytyvät pelkkänä sivujuonteena Helsingin herrojen salaliitossa rehellistä työntekijää vastaan.

Äskettäinen pommi-isku on viimeksi mainituille tuhannen taalan paikka heittäytyä mahalleen itkemään ja hakkaamaan maata nyrkeillään. Eihän teossa tai tekijässä ollut mitään mielenkiintoista, vaan siinä, miten tapaus on muutettu – tai tullaan jossakin kuviteltavissa olevassa tulevaisuudessa muuttamaan – yhä uudeksi ”valkoista heteromiestä” sortavaksi ilmiöksi.

Yleisradion sivuilla pommiuutisesta on jo keksitty oleellinen:

Pahimipia sortajia ovat myyttisten kukkahattutätien ja kommunistikokoomuslaisten jälkeen Uusi Suomi ja sen päätoimittaja Markku HuuskoHerlinin äärivasemmistolaisessa verkkomediassa kun sensuroidaan kansan syvistä riveistä kumpuavaa ulkomaalaisvastaisuutta. Eikä tavoitteena ollut kuin ihan hiukan yllyttää suomalaisia vihaamaan islaminuskoisia.

Mitäpä yhdestä pommi-iskusta, kun asiaton blogiteksti poistetaan verkkolehdestä? Sensuuria!

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. ”Eikä tavoitteena ollut kuin ihan hiukan yllyttää suomalaisia vihaamaan islaminuskoisia.” Mutta muslimeilla itselläänhän ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että ihmisiä pelottaa heidän pomminsa? Yllytäthän sinäkin ihmisiä vihaamaan maahanmuuttokriitikoita kärjistämällä ja kaivamalla esiin ne radikaalimmat mielipiteet. Periaatteessa ihan samaa touhua mitä jotkut maahanmuuttokriitikot tekevät.

    Maahanmuuttokriitikoiden ja muslimien välillä erotuksena on se, että toiset purkavat turhautumistaan nykyiseen maahanmuuttopolitiikkaan(joka on tekemässä Euroopastaa Lähi-Idän) kirjoittelemalla nettiin ja toiset julistavat islamilaista kalifaattia, ja tekevät pommi-iskuja siviiliväestöä kohtaan.
    Vasemmiston kontribuutio islamisaatiota kohtaan, on demonisoida ne, jotka nostavat kissan pöydälle, ja kysyvät että onko tämä kehityskulku todella sellainen, joka on meille hyväksi. Jos te vasemmistoälyköt koskaan mitään oikeita töitä tekisitte, niin tietäisitte, ettemme me duunarit tykkää mistään meidän verorahoillamme pyhää sotaa toivovista mullaheista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *