Kesäperjantain uutisjytky

Kuuman alkukesän iloksi on korkea aika luoda katsaus menneen viikon pääotsikoihin.

Avaruusuutiset

Illuminati ei ole tyytynyt lepäämään laakereillaan, vaan juutalaisten kansainvälinen salaliitto on jyrännyt jälleen. Onneksi media on ollut valppaana ja paljastanut soin… sionistien juonet.

Perus-Suomen uutiset

Politiikka kehittyy salaliittoteorioista huolimatta. Etenkin äärioikeistossa on säpinää. Kansallissosialistisen työväenpuolueen überlupsakat keulafiguurit saivat naamansa hetkeksi otsikoihin, mutta lopulta Sauli Niinistön vahva viriliteetti pyyhkäisi mediakentän yli tsunamin lailla.

Supisuomalainen savufauna ja muita eläintarinoita

Kuuman kesän eläinuutiset kuuluvat suveen kuin Markus Mustajärvi Perussuomalaisiin.

Päivitys (1.7.2011, 12.30)

Sosiaalinen media lähestyi Kaasuputki-blogia edustajansa välityksellä ja huomautti, että uutinen homopingviinien munista on ikivanha eikä siis teknisesti ottaen enää uutinen kellekään muulle kuin havupäiselle blogistille.

Tämän kunniaksi muodostettakoon blogiin uusi segmentti nimeltä ”Pingviiniuutiset 3 vuotta sitten”:

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

 1. Niin bloggariko siis tosiaan toisoo, että vassin listoilta läpi menneitä kansanedustajia loikkaisi poersuihin? Melko persoonallista vasemmistolaisuutta:D

  1. Jos kansanedustajan poliittiset tavoitteet ja toiminta eduskunnassa ovat yhteneväiset perussuomalaisten kanssa ja vastoin Vasemmistoliiton tavoitteita, olisi suotavaa, että kyseinen edustaja vaihtaisi puoluetta.

   Vielä suurempi toiveeni olisi, että koko Lapin lääni irroitettaisiin Suomen yhteydestä itsenäiseksi tai Ahvenanmaan tapaan itsehallinnolliseksi alueeksi, jotta nämä kaikenvihaajat voisivat tulla autuaiksi omassa lappilaisessa suoraselkäisyydessään ja jättää Etelä-Suomen rauhaan.

   Ja koska pohjoissuomalaiset ovat tunnetusti vainoharhaisia, tulkoon tämä merkityksi SELKEIN SANOIN: blogissa ja vallankin näissä kommenteissa esittämäni mielipiteet ovat täysin omiani, eivät Kansan Uutisten tai Vasemmistoliiton puoluejohdon sanelemia.

 2. Mikä uutinen se muka on, että persut on petosjytky ja äärioikeistolainen kupla, jota äänestäneitä on huijattu vastikkeettomilla lupauksilla ja ontoilla puheilla ?
  Se olisi uutinen, jos ne eivät sitä olisi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *