Luonnos sanakirjaksi

Viime päivien aikana on ilmennyt, etteivät kansalaiset tienneet edes niin yksinkertaista asiaa kuin hullunkurisen Hetero Pride -tapahtuman järjestäjien äärioikeistolaisuutta. Asiasta on syytetty joukkoviestimiä, jotka ovat olettaneet liian rohkeasti, että tokihan peruskoulutettu kuluttaja tunnistaa väärentämättömän hulluuden ilman eri selitystäkin, kun sellainen telkkarissa esitetään.

Kun monissa muissakin yhteyksissä on ilmennyt ongelmia ymmärtää käsitteitä, kantaa Kaasuputki nyt kortensa kekoon ja tarjoaa pienen sanaston, jonka avulla ainakin yleisimmät ja aivan erityisesti poliittisessa oikeistossa viljellyt termit saattavat aueta.

Uusia sanoja saa myös ehdottaa sanastoon lisättäväksi. Täsmennykset ja korjaukset ovat tervetulleita.

Austerity Romanian kommunistisen puolueen pääsihteerinä vuodet 1965–1989 toimineen Nicolae Ceaușescun luonnostelema oppi, jonka mukaan julkisen velan pois maksaminen on tärkeämpää kuin ihmisten henkiinjääminen. Austerity on hyvin suosittu länsimaissa, jossa teoriaa on täydennetty kieltämällä yhteisö- ja pääomatuloverojen korottaminen.
 
Demla 1. Vuonna 1954 perustettu puolueisiin sitoutumaton oikeuspoliittinen yhdistys.
2. → Maahanmuuttokriitikoiden saamien tietojen mukaan → kulttuurimarksismia, → feminismiä ja → homosaatiota levittävä huippusalainen maanalainen järjestö, johon kuuluu useita oikeuslaitoksen johtavia virkamiehiä, presidentti ja useimmat hallituksen jäsenet, median ylin johto ja monet muut tärkeissä luottamus- ja virkatehtävissä toimivat yhteiskunnan avainhenkilöt. Demla hallitsee viestimiä, lainsäädäntötyötä, oikeuskäytäntöjä ja ennen kaikkea supermassiivista → mokuklusteria.
 
Eliitti Luku- ja kirjoitustaitoinen väestö, joka ansaitsee leipänsä työskentelemällä kirjoituspöydän ääressä ruutukaava-alueelle sijoittuvissa yrityksissä tai virastoissa. → Kansan vastakohta. → Feministit ovat aina eliittiä.
 
Feminismi Aate jossa yksilöt pyritään vapauttamaan kulttuuriin ohjelmoitujen sukupuolinormien pakkopaidasta. → Maahanmuuttokriitikoiden harhamaailmassa feministit ovat → Demlaan kuuluvia → kulttuurimarksisteja, jotka saavat toimeentulonsa → mokuklusterista.
 
Hetero Pride Kourallinen kylähulluja vaahtoamassa → homosaatiosta. Aiheuttaa kulutuspiikin → popcorn-kaupassa, koska asialla on korkea viihdearvo.
 
Homosaatio Julkisessa keskustelussa esiintyvä pyrkimys käsitellä yksilöitä tasa-arvoisesti synnynnäisistä ominaisuuksista riippumatta. Aiheuttaa → Hetero Pride -porukassa vaikeasti määriteltävää levottomuutta. Termi on keksitty alkujaan haukkumasanaksi → maahanmuuttokriitikoiden keskuudessa, jossa sillä tarkoitetaan → kulttuurimarksismia.
 
Hyvinvointivaltio → Kansallisvaltio, jossa julkinen valta viimekädessä huolehtii siitä, että jokainen kansalainen kuuluu keskiluokkaan. Korvattu sittemmin → hyvinvointiyhteiskunnalla.
 
Hyvinvointiyhteiskunta → Kansallisvaltio, jossa julkinen valta toivoo, ettei kukaan huomaa → hyvinvointivaltion tuhoutuneen → austerity-politiikan takia.
 
Kansa Kaikki ne → kansallisvaltiossa asuvat ihmiset, jotka eivät ole → eliittiä tai → ulkomaalaisia. → Populistien sanastossa kansalla tarkoitetaan erityisesti teollisuusammateissa työskenteleviä tai työttömiksi jääneitä 25–55-vuotiaita heteroseksuaalisia, valkoihoisia miehiä, joiden ruokavalio on eläinperäinen ja oletuskulkuneuvo henkilöauto.
 
Kansallisvaltio Mielivaltaisesti historian saatossa rajattu maantieteellinen alue, joka perustelee olemassaoloaan paikallisen → eliitin pilvipäissään kehittämällä fantastisella mytologialla. → Maahanmuuttokriitikot uskovat mytologian olevan kirjaimellisesti totta.
 
Kulttuurimarksismi → Maahanmuuttokriitikoiden kehittämä sateenvarjotermi, jolla viitataan kaikkeen hiukan outoon ja pelottavaan. Kulttuurimarksismia ei ole tietenkään oikeasti olemassa. Ks. myös → homosaatio.
 
Maahanmuuttokriittisyys Ulkomaalaisvastaisuus, jolla on yleensä joko rasistinen tai seksistinen motiivi. Useimmiten maahanmuuttokriitikko väittää olevansa heteroseksuaalinen mies, joka vain sattumalta ei kykene ajattelemaan mitään muuta kuin itsevarmoja tummaihoisia miehiä kookkaine peniksineen. Useimmat maahanmuuttokriitikot ovat → uusnatseja.
 
Mokuklusteri Kuvitteellinen kymmenien, ehkä satojen miljardien eurojen liiketoiminta, joka kustannetaan veroin, veikkausvaroin ja julkisella velalla. → Maahanmuuttokriitikoiden hahmottelemassa fantasiassa → Demlan ylläpitämä toiminta tuhoaa → hyvinvointivaltion, jotta klusterin työntekijöille saataisiin miljoonapalkkiot ja → ulkomaalaisille ostettaisiin televisioita.
 
Natsi Toisen maailmansodan jälkeen kielletyn Saksan kansallissosialistinen työväenpuolueen jäsen tai kannattaja. Ks. → uusnatsi.
 
Popcorn Paahtomaissi alias paukkujyvä. Yleisötilaisuuksissa, kuten urheilukilpailuissa ja elokuvaesityksissä suosittu suolainen pikkunaposteltava. Ks. myös → Hetero Pride.
 
Populismi Oppi jonka mukaan → kansa on niin tyhmää, että sille pitää puhua kuin taaperoille. Populistinen retoriikka perustuu → vihapuheeseen.
 
Tsoukki → Vihapuhe, josta ei haluta ottaa vastuuta. Ei pidä sekoittaa → vitsiin.
 
Ulkomaalainen → Populistisessa kielenkäytössä tummaihoinen tai -hiuksinen.
 
Uusnatsi → Natseista kiinnostunut yksilö, tavallisesti mies, joka torjuu elämänhallintaongelmiaan masturboimalla supersankarifantasiansa kiihottamana.
 
Vihapuhe → Populistien harjoittama puhetapa, jossa yllytetään ihmisiä syrjimään, kiusaamaan, kiduttamaan tai tappamaan toisia, ihonväriltään, seksuaaliselta suuntautumiseltaan, uskonnoltaan tai millä tahansa perusteella puheenkuulijasta erottuvia ihmisiä.
 
Vitsi Hauska juttu. Ks. → tsoukki.
 
Välttämättömät rakenteelliset
uudistukset
Ks. → austerity, → hyvinvointiyhteiskunta.

 

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *