Vuonna 2010 Kaasuputki oli Jyväskylässä. Kesken lupaavasti alkaneen liveseurannan läppäristä loppui akku eikä kännykkänettikään toiminut. Langatonta verkkoa Laajavuoressa ei olisi edes teoriassa kai ollut. Jatkoilla Vakiopaineessa kantaväestö suuttui, kun helsinkiläiset samppanjasosialistit ottivat KOKO PULLON Fresitaa pöytäänsä. Kokoushumun katkaisivat Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssin Danielin (os. Westling) häät.

Vuonna 2013 Kaasuputki oli Tampereella. Läppärin akku loppui jälleen kerran koko ajan eikä nettiyhteyskään aina ollut parasta 3G:tä. Viralliset puoluekokousjatkot kävivät niin kukkarolle, että tunnelmaa piti hakea Suomen toiseksi viimeisestä aidosta keskustaräkälästä, Bar Alanyasta. Kokoushumun katkaisivat Ruotsin prinsessa Madeleinen ja herra Christopher O’Neillin häät.

Tänä vuonna 2016 Kaasuputki on koko Vasemmistoliiton mukana Oulussa.

Luvassa on seikkailu. Tervaporvarien merikaupunki tunnetaan lukuisista merkkihenkilöistään, kuten Itäkeskus-asiantuntija Olli Immosesta, ammattiespoolainen Tuomas Enbuskesta ja Ukkolan toimittajadynastiasta. Verevän ääri- ja laitaoikeiston lisäksi Oulussa kuitenkin kukoistaa myös sitkeä vasemmistolainen kylvös ikään kuin rikkaruohona kuoleman puutarhassa.

Tähän soppaan siis Kaasuputkikin yhdessä suomalaisen puoluevasemmiston kanssa iskee lusikkansa perjantaista sunnuntaihin 10.–12. kesäkuuta.

Kohtalon ivaa, kukaties, että Ruotsin hovin ja Vasemmistoliitto rp:n juhlamenot eivät nyt osuneet samalle päivämäärälle, kun puoluekokous valmistautuu nimittämään ruotsinkielisen Li Anderssonin uudeksi puheenjohtajakseen. Syystä tai toisesta prinssi Carl Philip ja prinsessa Sofia (os. Hellqvist) kiirehtivät naimisiin jo viime kesänä. Toivottavasti Andersson ensi töikseen maanantaina soittaa Kuninkaanlinnaan ja vaatii hovimarsalkalta selityksen.

Kaasuputki joka tapauksessa seuraa kokousta parhaansa mukaan loppuun asti. Kannattaa tarkastella Twitter-tiliä https://twitter.com/Kaasuputki ja tietenkin tätä blogia. Nähdään Oulussa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *