Viivin mies

Suomalainen glamour on tätä. Kuva: Hans Lehtinen
Suomeen valittiin jälleen maan kaunein nainen, ja niin vain kävi, että kansalaisten suosio kasautui vantaalaisen Viivi Pumpasen solakoille hartioille. Viihdealalla jo entuudestaan työskennelleen Pumpasen valintaa ei ainakaan vaikeuttanut muiden muassa Lola Wallinkosken järjestämä Facebook-julkisuuskampanja.

Valinta ei ollut mitenkään kehno, onhan Viivi nätti tyttö ja ennen kaikkea hauskanniminen. Mutta niin kuin mikään yritys demokratiaksi ei ole koskaan sujunut mutinoitta myös tämä missikisa joutui Suomen kansan ”kritiikin” kohteeksi. Mainittu kansa huomasi näet tulleensa petetyksi – nettien miehet ajautuivat todellisuuden kanssa törmäyskurssille, kun missi-Viivin poikaystävä ei ollutkaan Kiekko-Vantaan maalivahti, vaan yrittäjä-tanssija Pezhman Ahmadi.

Erityisen ongelmallista on ollut kohdata missin kaikkea-muuta-kuin-vaaleatukkaisen poikaystävän ilmeinen hyvinvointi ja hyväntuulisuus. Vierasperäisessä ihmisessä mikään ei ole niin kauheaa kuin se, että hän pystyy elättämään itse itsensä.

Kasvavasta ärtymyksestä autuaan tietämätön Miss Suomi -uutisointi eteni perinteiseen tapaan. Pahaa-aavistamattomat Iltapäivälehdet ja MTV3:n viihdepalvelu kertoivat asiaankuuluvasti kaiken tietämänsä vastavalitun missin poikaystävän ammatista ja seurusteluaikeista. Nuoripari vastasi, kuten missien ja näiden kundikavereiden tulee vastata: yhdessä ollaan ja pysytään. Vakuudeksi vuoksi vielä suukko.

Ja niin se tapahtui: sinänsä harmiton uutinen osui Tony Halmeen kuolemantapauksen herkistämän kansakunnan väkivaltaiseen hermoon. Perussuomalainen kunniamurhavaisto nosti päätään ei-toivotun sulhasen kohdalla. MTV3:n yleisö raapi kollektiivista päätään ja yritti kovasti muistaa, miten kansa koulussa opetettiin yhdys sanat:

SIIS
Taitaa olla seuraava SELLO-tapaus

phyit….
selkee mamu

olen suomalainen
Hei, mutta tämähän on joku laukpelle!

hahaa, ei tuu ikinä tää pissis
saamaan minun ääntä. ulkkisten kanssa pyörivä hupakko on pohjasakkaa.

UUSI
MATTI & MERVI en montaa vastaavaa paria ole kauaa onnellisena nähny. on sen verran omistushalusta porukkaa. mutta jos on vaikka fetissi saada naama rullalle niin mikäettei.

siitä lähti voitto
siis ei helv…onko toi oikeesti jonku ahmedin kanssa! onkohan viivissä vikaa kun ei suomalaista miestä itselleen löydä!!!!!!!!!

yrjö
EI mamumisseille!!!

mamumissit
viivi p ja essi on mamumissejä ei miss suomi ainesta siis

olis
anne pitänyt tuon busmannin piilossa siihen asti kunnes olisi saanut menolipun sademetsään

Maija
Ei kamalaa. Miss suomella poikaystävänä mutu. Kamalaa! Suomen ”MUKA” kaunein nainen on rodunpettäjä. Noh, eihän miss suomella ole enää mitään väliä.

Miss Ähläm 2010… Hapeeäkö Suomi kaipaa
Kunnia menee jos tämä ähläm missi edustaa Suomea. Joku roti karsintasysteemiin ei tälläistä voi hyväksyä. Karsinnoissa jo ähläm missit karsitaan pois niin sen pitäisi mennä. Huonoin Miss Suomi ikinä. Karkottaa pitäisi molemmat. Eikös kunniamurhat voisi toimia myös toisinpäin ?

pekka
kohta näemme varmaan taas mustasukkaisuus turman.

Sello
uutta selloa tulee

Sello
Anteeks vaan tuli heti Sello mieleen

Yllä olevien MTV3-kanavan mielipiteiden lisäksi suomalaisten huolestunut keskustelu oman heimon kunniasta laajeni myös Iltalehden sivuille:

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showpost.php?p=2754260&postcount=46

kaunishan tyttö on, ei mitään valittamista.

mutta että otti sitten muhamedin poikaystäväksi, niin mua kyllä askarruttaa..

nyt niin sanotusti suomen kaunein tyttö seurustelee mutanaaman kanssa ja kaikki suomalaiset pikkutytöt, tulevat missimme, ottavat ”hyvästä esikuvastaan” mallia. toivottavasti tulevat missit ymmärtävät pysyä perussuomalaisissa miehissä, myös politiikankin kannalla.

on myönnettävä, että kun näin missin ja muhamedin suutelemassa samassa kuvassa, pääsi pieni naurahdus – epätoivoinen sellainen.

http://portti.iltalehti.fi/keskustelu//showpost.php?p=2754289&postcount=48

Sello muistetaan

Ei nimimerkkiä kirjoitti: ”Ainoo, mikä tällä likalla kastuu, on silmät ja nekin itkusta. Vielä ehtii luikkia karkuun, Viivi tätä grillattua Vagneriansa!”

Hei, mitä jos tosiaan luikkii karkuun, saako leipäveitsesta vai lyijytäytettä. Ei alibabat niin vain päästä karkuun. Eikö Suomen kansa muista enää Selloa vai pitääkö kääntää kelloa?

Joka tapauksessa Kaasuputki-blogi onnittelee Viivi Pumpasta puolisoineen. Eikö juuri se ole parasta koko voitossa, kun saa ilon ja kunnian edustaa maailmalla tätä pohjoista maata ja sen lämminsydämistä, kohteliasta, vieraanvaraista kansakuntaa?

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Ihmettelen, ketä enää kiinnostaa missikisat. Toivoisin kovasti että koko missi-instituutio lopetettaisiin ja haudattaisiin viime vuosisadalle kuuluvana sovinistisena ilmiönä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *