Muslimiraiskaajien homomarssi

Suomen johtava ultrakonservatiivinen media Uusi Suomi on tuominnut selväsanaisesti Helsingissä järjestetyn Pride-kulkueen. Julkaisun mukaan Helsingin Setan väkivaltainen, pedofiliaan ja talvisodan veteraanien halventamiseen yllyttävä kulkue vahingoitti lapsia ja isänmaata. Uusi Suomi haluaa todeta, että tasa-arvon puolesta marssineiden ihmisten kimppuun hyökkääminen on täysin suotavaa.

Näin siis ainakin siitä päätellen, miten verkkaisesti Uusi Suomi moderoi kahjoimpienkin lukijoidensa homofobisia kauhunhuutoja. (Vuorokautta myöhemmin yksi n-sana on saanut luvan poistua.)

Usari ei ollut ainoa verkkofoorumi, jossa uutinen Suomen homovastaisuudesta herätti tunteita. Etenkin Hommaforum sähköistyi hetkeksi ja tuotti väittelyn, jossa nais-, ulkomaalais- ja homovastaiset nimimerkit jäivät pyörimään helvetilliseen noidankehään. Homofobia kun on, monien muiden ohessa, yksi niistä asioista, jotka yhdistävät kovan linjan islamisteja ja suomalaisia maahanmuuttokriitikoita. Pohdinta virisi oitis: Olisivatko kaasuttajat olleet maahanmuuttajia, väkivaltaisuudestaan kuuluisia somalimiehiä, jotka pahoinpitelevät homoseksuaaleja aina silloin, kun eivät mene naimisiin 9-vuotiaiden suomalaistyttöjen kanssa Kaisaniemenpuistossa. Ja hyökkääjien motiiveista riippumatta: Pitäisikö isku tuomita vai palkita? Ovathan homot lähes yhtä pahoja kuin pedofiilit, aina vaanimassa valkoisen heteromiehen peräpäätä.

Toki, Uudesta Suomesta poiketen Hommaforum on melko sivistynyt verkkoyhteisö. Haukkana väittelyä vahtinut ylläpito vihelsi keskustelun poikki ennen kuin koko Muutos 2011 -puolue ehti ampua itseään jalkaan.

Kaikeksi onneksi, sillä kuten MoonTV:n materiaali osoittaa, homokammoinen hyökkäys ei mitenkään korostetusti huou itäafrikkalaista eksotiikkaa. – Ja olisihan ollut noloa, jos Homma-yhteisö olisi paljastunut homovastaisuuden lisäksi myös ulkomaalaisvastaiseksi.

Yleisradion tietojen mukaan poliisi on pidättänyt joukon 19-21-vuotiaita miehiä. Kun otetaan huomioon teon suorittajien ikä ja henkinen kehitystaso, saattaa varusmiespalvelus nyt olla vaarassa jäädä poikaparoilta suorittamatta, mistä koko kansakunta on vilpittömästi suruissaan.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *