Sortokausi

Kuva: /Sizemore/ @ Flickr

Kuluneet päivät ovat olleet sellaista feminismiä pullollaan, että YK:n tulisi julistaa vuoden 20. viikko täst’edes Miesten Sortamisen Viikoksi. Miehiä on hakattu, vähätelty ja jätetty – mutta miksi? Feministimafian julmuuden ja ilkeyden paljastamiseksi myös Kaasuputki-blogi aikoo työntää syyttävän sormensa syvälle uutispuuron voisilmään: kuinka valkoinen heteromies kärsiikään naisen luontaisen pahuuden vuoksi!

Viikon tapaus [PDF] oli tietenkin hätäkeskuksessa päivystänyt konstaapeli, joka oli naureskellut vaimonsa harjoittaman väkivallan uhriksi joutuneelle perheenisälle. Tämä 112:n äärifeministi – vieläpä miespuolinen sellainen – oli muun muassa provokatorisesti kysellyt, aikooko mies ottaa ”pataan” naiselta. Feministit, etenkin miesfeministit, tunnetusti suhtautuvat väkivaltaan lähinnä lupsakasti hörähdellen, joten näin tälläkin kertaa.

Tai, kuten Henry Laasanen sen naisteloituskomppaniaa uhmaten sanoo Uuden Suomen blogissaan:

Mitä feministisestä biaksesta seuraa? Se tuottaa miehiä syrjiviä käytäntöjä arkeen, kuten viime päivinä kohua herättänyt hätäkeskus-causti osoittaa.

Muutamat harhaanjohdetut tai muuten vain feministisen maailmankuvan omaksuneet ihmiset tietenkin olivat olettaneet, että hätäkeskuksen vähättelijämies olisi ollut vain vanhakantainen sovinisti, jonka mukaan ”mies ei itke” tai ainakaan ota turpaan muijaltaan. Mutta sehän ei nyt voi pitää paikkaansa, sanoo Kaarina Hazard mitä tahansa.

Uutisen toistivat eri muodoissaan mm. Yleisradio, MTV3 ja Helsingin Sanomat.

Kaikkien, mutta etenkin jälkimmäisen median uutisesta virisi vilkas nettikeskustelu, jonka avausviesti summaa koko kysymyksen ja kaikkialla käydyn keskustelun tason:

Teemu 17.5.2010 14:42

Tasa-arvo

Tässä taas näkee kuinka tasa-arvoinen on mies yhteiskunnassa.

Mikään, siis mikään instanssi ei suojele miestä naisen väkivaltaiselta käytökseltä. Mies saa kohdata vain vähättelyä ja epäluuloa.

Todennäköisesti tässäkin tapauksessa annetaan vielä lasten huoltajuus naiselle.

Kuten nimimerkki ”Teemu” ja feminismin veri-ikeessä kituva Suomen kansa tietää, tapaus tulee päättymään siten, että naisen pahoinpitelemäksi tullut mies kuohitaan julkisesti Olympiastadionilla Naisasialiitto Unionin toimesta ja jätetään valumaan kuiviin naurunremakan saattelemana. Sillä feminismi on täsmälleen sama kuin natsismi ja sen ainoa tavoite on lopullinen ratkaisu eli kaikkien miesten julma kidutuskuolema. Tähänkö verorahojamme syydetään?

Muitakin tarinoita miesten sorrosta on viime ajoilta kertynyt:

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *