Joulukalenteri: Olkipukkeja ja lentoemoja

1

Joulunodotus on käynnistynyt asiaankuuluvin hoosiannoin. Median kuvastimessa sesonki näkyy toistaiseksi melko huterasti, mutta ainakin kaamosmasennuksen generoima hulluus on jo päässyt otsikoihin.

Media

 • Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja – kukaan ei liene vieläkään määritellyt, mitä Matti Apunen siellä itse asiassa johtaa – luki Uuden Suomen kolumnia ja pahoitti mielensä. Suomen kansa ihmettelee, mistä on kysymys. | Tulot, menot ja tykkääminen (Helsingin Sanomat)
 • … Vaikka itse asiassa Matti Apusen olisi pitänyt katsoa, mitä muuta Uuden Suomen nimissä maailmalle tuupataan. | Rothschildit hamuavat alumiinin tuotannon kontrolliinsa (Uusi Suomi)

Matkailu

Joulu

 • Sentään yksi jouluinenkin uutinen täplittää jäätävää talousjournalismia. Ruotsin perinteiset pukinpolttajaiset pyritään hillitsemään Milton Securityn avulla. | Gävlen olkipukki sai henkivartijat (Ilta-Sanomat)

Ota osaa keskusteluun

3 kommenttia

 1. Mitä ne herrat ja narrit taas juhlivat ?

  Sauli Niinistön vaalitaistelu presidentin virasta alkaa 6.12. 2010. juhlaesitelmällä. Hän on luvannut puhua Talvisodasta. […]

  Tämän enempää ei tällä kertaa tätä kommenttia julkaista. Kommentoinnin olisi syytä edes hennosti liittyä aiheeseen. Tämä tiedoksi muillekin.

  – Jami

  1. Vasemmistoliiton jäsenenä, ja vuodesta 1962 lähtien kd-aktiivina, pahoittelen tätä KU:n sensuuri linjaa. Olisin valmis avaamaan oman blogin KU:ssa, mutta sille ei tuskin ole pikkuporvarillisessa sivistyneistön vaaliorganisaatiossa tilaa.

   Olin kyllä tietoinen, että kommentini ei liittynyt joulukalenteriin eikä joukoristuksiin. Mutta kun tuo Suomen kansan itsenäisyyspäivä on joulukuussa…

   Juttuni voi lukea nimelläni olevista blogeista.

   Kiitos Jami kuitenkin.

   1. Korostan, että päätös oli täysin omani eikä siihen ollut KU:n toimituksella mitään osuutta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *