Viekää tuhkatkin uurnasta

Ruotsissa oli vaalit, joista kaiken oleellisen kertoo Arto Huovinen Kansan Uutisten artikkelissaan. Lisäksi megafoni.org tarjoaa Janne Hernesniemeltä analyysintapaistakin.

Tiivistellen: Vähemmän kiihkeä oikeisto voitti, vaikka ei saanutkaan enemmistöä eduskuntaan. Vasemmisto hävisi ja etenkin sosiaalidemokraatit ottivat turpiin. Häviäjäblokin sisällä vihreät saivat äänivyöryn. Blokkien ulkopuolella ruskeita ihmisiä vastustava ryhmä imaisi komean 5,7 prosentin siivun kaikista äänistä.

Ruotsista tuli siis Suomi.

Koska vaalien voittajakoalitio on äärettömän tylsä – periaatteessa ruotsinkielinen versio uuniperunasta – ja häviäjät nyt vain ovat luonnostaan seksittömiä, kiinnitettäköön huomio 20-henkiseen arjalaistiimiin, joka kiilasi uutena tulokkaana valtiopäiville.

En återgång till den assimileringspolitik som gällde fram till mitten av 1970-talet och som innebär att det är invandrarna som skall anpassa sig till det svenska samhället och inte tvärtom.

Tätä lupaavat Ruotsidemokraatit, Sverigedemokraterna. Puolue, jonka vankka tukialue on Skoonessa ja jonka aktiivit ovat usein suomalaisia – ja joka siis voitti Ruotsin vaalit ohjelmallaan, jossa vaaditaan maahanmuuton hillitsemistä ja maassa asuvan väestön pakkoruotsalaistamista.

Ei enää verorahoja suomalaiseläkeläisten omankielisiin palveluihin! Mamma, du måste bara lära sig svenska, nu.

Kenties suomalaisten kansallinen itseinho ratkaisi länsinaapurin vaalit.

Rehellisyyden nimissä on tunnustettava, että SD:n ohjelma ei ole aivan näin yksiulotteinen. Maan kaikki ongelmat ratkaistaan pakkoruotsin lisäksi rekisteröimällä pedofiilit, laittamalla enemmän ihmisiä vankilaan ja – niin, korottamalla eläkkeitä. Sitten kaikkien kelpaa!

Voittajaporukka on hyvin mielenkiintoinen. Media onkin poiminut esiin muutamia asioita:

  • Eduskuntaan valittiin yksin Ruotsidemokraattien listoilta kolme maahanmuuttajataustaista, kuten sanonta kuuluu: suomalaisista vanhemmista siinneet Richard Jomshof ja Erik Almqvist ynnä ”torniolaistaustainen” Lars Isovaara. | Monia uusia ruotsinsuomalaisia nousee valtiopäiville (Sisuradio)
  • Kansanedustaja Kenth Ekeroth aikoo käyttää vasta hankkimaansa valtaa karkottaakseen kaikki islaminuskoiset pois Ruotsista. Siis koska islam on uusi natsikommunismi. | Nu kräver de makten (Aftonbladet)
  • Toki vaaleissa valittiin paljon muutakin kuin 349 kansanedustajaa. Pehmeäposkiset oikeistopopulistit joutuvat häpeämään pastellivärisiä samettihousujaan ensimmäisen aidon VALTUUSTONATSIN edessä. Sieg Heil! Onneksi perinteinen natsius ei ole uutta, pahaa natsismia niin kuin islam. | Kansallissosialistit saivat ensimmäisen kunnanvaltuutettunsa Ruotsissa (Helsingin Sanomat)

Vaikka… Niin, no, loppujen lopuksi mitään mullistavaa maan tavoissa ei ole povattu tapahtuvaksi. Intomieliset ihmiset marssivat komeasti rasismia vastaan – mutta vasta hävittyjen vaalien jälkeen – ja herra von Arnold Antonin otsakaiverruskin kadonnee tästä maailmasta jälkiä jättämättä.

* * *

Sillä välin Suomessa: Auton kattoon ilmestyi lommo Rovaniemellä (Lapin Kansa)

Ota osaa keskusteluun

2 kommenttia

  1. Luultiin ruotsidemokraatiksi – mies sai puukosta Tukholmassa
    21.09.2010 08:58

    Mies sai puukosta Tukholman Södermalmilla maanantai-iltana ilmeisesti siksi, että häntä luultiin ruotsidemokraatiksi, kertoo poliisi.

    Oikeistopopulistinen, maahanmuuttovastainen puolue otti vaalivoiton sunnuntaina, ja puoluetta vastaan osoitettiin mieltä Tukholman keskustassa.

    Noin klo 22 Södermalmilla sattunut puukotus yhdistettiin kiihkeisiin tapahtumiin.

    Puukotettu selvisi vatsaan kohdistetusta iskusta kuitenkin vähäisin vammoin. Mies teki hälytyksen itse ja kertoi poliisille tekijöiden luulleen häntä ruotsidemokraatiksi.

    – Se oli ilmeisesti jokin jengi, joka oleskeli paikalla ja jostain syystä he luulivat miehen kuuluvan ruotsidemokraatteihin ja kävivät hänen päälleen, kertoi poliisin edustaja Håkan Westin Sveriges Nyheter -uutistoimistolle.

    http://www.iltasanomat.fi/uutiset/ulkomaat/uutinen.asp?id=2254045&pos=hl-ul-2

  2. Suuri huomio noissa SD:ssä tuli siitä että pääsivät siihen vaa’ankieliasemaan jota kosiskelematta on vaikea saada mitään aikaan. Suomen konsensushengen sijaan näköjään vihreät ovat vakaasti vasemmistoblokissa.
    Ja huvitti että suunnilleen heti vaalien jälkeen puolueen kannatus tipahti parisen prosenttia…
    Jooh, katsellaan josko Suomessa seurataan persujen kanssa samaa polkua.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *